Η Lady Gaga ήταν στο πλευρό του Τζο Μπάιντεν στην τελευταία προεκλογική του εμφάνιση.

Η σταρ της pop μίλησε στην σκηνή, πρίν την ομιλία του υποψήφιου προέδρου των ΗΠΑ, και ήταν καταπέλτης απέναντι στον Ντόναλντ Τραμπ!

«Τώρα είναι η ώρα να εμφανιστείτε και να ψηφίσετε σα να εξαρτάται αυτή η χώρα από την ψήφο σας. Γιατί αυτό ακριβώς συμβαίνει. Σας χρειαζόμαστε. Χρειαζόμαστε την οικογένειά σας, χρειαζόμαστε τους φίλους σας, χρειαζόμαστε την καρδιά σας. Ψηφίστε σαν να εξαρτάται η ζωή σας από αυτές τις εκλογές. Ψηφίστε σα να εξαρτάται η ζωή των παιδιών σας από την ψήφο σας. Γιατί αυτό ακριβώς γίνεται».

«Αν είσαι εδώ, πιθανώς ήδη πιστεύεις στον Τζο Μπάιντεν. Ξέρω ότι εγώ πιστεύω στον Τζο Μπάιντεν. Πιθανώς ήδη και εσύ πιστεύεις ότι είναι η σωστή επιλογή απέναντι στον Ντόναλντ Τραμπ. Δεν με χρειάζεσαι εμένα να σου πω το γιατί. Επειδή όπως και εγώ, έχετε ζήσει τα τελευταία τέσσερα χρόνια και έχετε όλα τα στοιχεία που χρειάζεστε για να δείτε ότι χωρίς αμφιβολία ο Τζο Μπάιντεν είναι η σωστή επιλογή» δήλωσε μεταξύ άλλων η Lady Gaga.

«Απευθύνομαι σε όλες τις γυναίκες και όλους τους άντρες που έχουν κόρες και αδελφές και μητέρες, όλοι σας, άσχετα από το πώς αυτοπροσδιορίζεστε, τώρα είναι η ευκαιρία σας να ψηφίσετε εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ, ενός άντρα που πιστεύει ότι η φήμη του τού δίνει το δικαίωμα να αρπάζει μία από τις κόρες σας ή τις αδελφές σας ή τις μητέρες σας ή τις συζύγους σας από οποιοδήποτε μέρος του σώματός τους. Ψηφίστε τον Τζο, είναι καλός άνθρωπος» είπε με πάθος η Lady Gaga κλείνοντας την ομιλία της.

Στο κλείσιμο της βραδιάς, η Lady Gaga τραγούδησε το βραβευμένο «Shallow» από την ταινία «A Star Is Born».

Κατερίνα Δηλαβεράκη

Hello everyone! Είμαι η Κατερίνα Δηλαβεράκη, απόφοιτη σχολής δημοσιογραφίας, με πολύ μεγάλη αγάπη για την αρθρογραφία! Τα άρθρα μου στο Pretty Dose αφορούν διάφορα θέματα, από ενημερωτικά μέχρι gossip και lifestyle. Hope you enjoy them!

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency