Κατά τη διάρκεια της καραντίνας είχαμε άπλετο χρόνο να δοκιμάσουμε προϊόντα ομορφιάς. Άλλα μας άρεσαν άλλα όχι τόσο… Υπάρχει μια σειρά που τράβηξε το βλέμμα μας, και πέρασε με άριστα το crash test μας. Δεν είναι άλλη από την σειρά Aqua Beelicious της Apivita για άμεση ενυδάτωση και άισθηση φρεσκάδας. Ότι ακριβώς χρειαζόμαστε αυτή την περίοδο. 

Όπως οι περισσότερες γυναίκες το διάστημα της καραντίνας για να ξεχαστούμε το ρίξαμε στην περιποίηση, άλλωστε δεν είχαμε κάτι άλλο να κάνουμε. Ανάμεσα στα πολλά προϊόντα που βρέθηκαν στα χέρια μας εκείνη την περίοδο καθώς θέλαμε να καλύψουμε όλες μας τις ανάγκες ήταν λίγα και μετρημένα στα δάχτυλα.

Και ψάχνοντας διακαώς το προϊόν εκείνο που θα αγκαλιάσει αυτή την επιθυμία του δέρματός μας πέσαμε πάνω σε μια σειρά που μπορούμε να ομολογήσουμε ότι μας κέντρισε ιδιαίτερα το ενδιαφέρον. Έπειτα λοιπόν από 60 ολόκληρες ημέρες εντατικής δοκιμής- γιατί είμαστε φίλες σου και ποτέ δεν σου προτείνουμε ό,τι και ό,τι- είμαστε πλέον στη θέση να σου μιλήσουμε για την αγαπημένη μας skincare συνήθεια τώρα που δεν είναι άλλη από την νέα σειρά Ενυδάτωσης για Νεανικές Επιδερμίδες της Apivita, Aqua Beelicious.

Με σεβασμό στη φύση και φυσικά (πλεονασμός!) στην γυναικεία επιδερμίδα, αυτή η σειρά αποτελείται από 4 προϊόντα σταρ, με δροσερές ανάλαφρες φόρμουλες, εμπλουτισμένες έως και με 98% συστατικά φυσικής προέλευσης. Αυτή η πρόταση -που κάπου τυχαία διαβάσαμε- ήταν αρκετή ώστε να μας ιντριγκάρει να τα δοκιμάσουμε. Και έτσι έγινε, η πρώτη επαφή! Η σύνθεση τους στηρίζεται στα δροσιστικά εκχύλισμα λουλουδιών, όπως είναι το κίστο, η ίριδα και το άγριο τριαντάφυλλο αλλά και στο μέλι άνθεων. Όπως καταλαβαίνεις αυτά τα συστατικά δεν επιλέχθηκαν καθόλου τυχαία… Υπηρετούν περίφημα τον σκοπό την εταιρίας να δημιουργήσει μια επαναστατική σειρά ενυδάτωσης που να γεμίζει στο πι και φι τις αποθήκες νερού της επιδερμίδας, κάνοντάς την να δείχνει ultra λαμπερή και χαρίζοντάς της αυτό το μεταξένιο (αξεπέραστο) άγγιγμα που όλες ονειρευόμαστε να αποκτήσουμε.

 

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency

Αρέσει σε %d bloggers: