Η νέα τάση στα φορέματα: House dresses!

Κοιτάζοντας καθημερινά στο Instagram, έρχομαι αντιμέτωπη με νέες τάσεις της μόδας και όχι μόνο! Η μόδα βλέπουμε πολλές φορές να προχωρά αλλά και να ανακυκλώνεται και μια από αυτές τις φορές, βλέπουμε πως ανακυκλώνεται και προσαρμόζεται στις σύγχρονες καταστάσεις και συνθήκες.

Κατά τη διάρκεια του lockdown και της καραντίνας, πολλοί ήταν οι σχεδιαστές ανά το κόσμο που σχεδίαζαν patterns και ρούχα προσαρμοσμένα στις νέες συνθήκες. Από ρούχα για μέσα στο σπίτι όπως troussers με διάφορα prints, shorts και σακάκια μέχρι και φορέματα για μέσα στο σπίτι!

Πλέον, έχει γίνει μεγάλη τάση ο,τι μπορείς να φορέσεις έξω γιατί να μη μπορείς να το φορέσεις και μέσα στο σπίτι σου και να είσαι άνετη και chic. Με γνώμονα, λοιπόν,  αυτή τη κατάσταση η μόδα άλλαξε και έχει προσαρμοστεί και στις ανάγκες εντός και εκτός του σπιτιού!

Βέβαια, ο όρος “house dress” δεν είναι καινούριος, αλλά απ’ότι φαίνεται ήρθε για να μείνει αρκετά ακόμη, μιας που επαναχρησιμοποιείται για αυτή τη σύγχρονη τάση! Συνήθως, τα house dresses χαρακτηρίζονται από την άνετη σιλουέτα τους για να μπορούν να είναι λειτουργικά και εντός αλλά και εντός του σπιτιού, έχουν ογκώδη ή στενή αλλά άνετη γραμμή και έχουν μονόχρωμες αποχρώσεις.

Πιο κάτω σου έχω μερικά παραδείγματα, τέτοιου είδους φορέματος για να έχεις μια εικόνα της νέας πλέον τάσης, που έχει ξετρελάνει τα πιο fashionable κορίτσια σε ολόκληρο το κόσμο:

https://www.instagram.com/p/CB0JqNopn4I/

 

house dress

 

https://www.instagram.com/p/CEHXEMfpiYT/

 

house dress

https://www.instagram.com/p/CBSkz1kJp7G/

 

house dress

https://www.instagram.com/p/CDitFynD-Pb/

 

 

Συντάκτης: Σακκά Ανθή

 

Ανθή Σακκά

Γειά σου! Και καλώς όρισες στο Pretty Dose και στα άρθρα μου. Είμαι η Ανθή Σακκά και μαζί θα ανακαλύψουμε τον υπέροχο κόσμο της διατροφής, της μόδας και φυσικά του wellness και των ταξιδιών. Και μάλλον θα κατάλαβες, πάνω κάτω τι μου αρέσει... αν όχι, ας συστηθούμε! Είμαι φιλόλογος στο επάγγελμα αλλά ασχολούμαι και με πολλά ακόμη, όπως τη παραγωγή ραδιοφωνικών εκπομπών και φυσικά τη συγγραφή άρθρων. Και τα δυο μου αρέσουν πολύ, γιατί μπορώ και επικοινωνώ πιο εύκολα με όλους εσάς και να ανταλλάζουμε απόψεις! Αγαπώ πολύ τα ταξίδια και τη μουσική, γιατί και τα δυο σε "ταξιδεύουν" σε άλλους κόσμους! Πιο ανοιχτούς και μαγικούς. Υπέροχο; Αν είσαι και εσύ τόσο ενθουσιώδης όσο κι εγώ, τότε έλα στη παρέα μου και στο 'μικρόκοσμο' μου, μέσα από τα άρθρα μου, να γίνουμε μια μεγάλη παρέα!

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency