Το νέο χαρακτηριστικό της Apple, θα είναι διαθέσιμο στο τελευταίο update λογισμικού iOS 14.2, και θα επιτρέπει στου χρήστες να παρακολουθούν την ακριβή απόσταση που έχουν με όσους βρίσκονται κοντά, ώστε να κρατούν τις ασφαλή αποστάσεις για τον κορωνοϊό.

Η δυνατότητα προσβασιμότητας στην εφαρμογή Magnifier ζωντανεύει χάρη στην πλατφόρμα επαυξημένης πραγματικότητας της Apple (AR), το ARKit και το σαρωτή LiDAR στα τελευταία μοντέλα iPhone 12 Pro.

Ο σαρωτής LiDAR μετρά την απόσταση των γύρω αντικειμένων. Το ARKit, από την άλλη πλευρά, εισάγει τώρα ένα χαρακτηριστικό που ονομάζεται «περιορισμός ανθρώπων» , το οποίο ανιχνεύει τα άτομα. Όταν συλλέγονται και τα δύο δεδομένα, παρέχουν μια ακριβή απόσταση μεταξύ σε εσάς και τους γύρω σας, βοηθώντας με αυτό τον τρόπο τους χρήστες  να διατηρούν τη συνιστάμενη απόσταση 2 μέτρων.

 

Πληροφορίες: designtaxi.com

Συντάκτης: Κατερίνα Δηλαβεράκη

Κατερίνα Δηλαβεράκη

Hello everyone! Είμαι η Κατερίνα Δηλαβεράκη, απόφοιτη σχολής δημοσιογραφίας, με πολύ μεγάλη αγάπη για την αρθρογραφία! Τα άρθρα μου στο Pretty Dose αφορούν διάφορα θέματα, από ενημερωτικά μέχρι gossip και lifestyle. Hope you enjoy them!

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency

Αρέσει σε %d bloggers: