Όλοι οι deco lovers αγαπούν τις αλλαγές διότι ανανεώνουν τον χώρο και προσφέρουν μια νότα ηρεμίας και χαλάρωσης. Η εικόνα του σπιτού γίνεται οιο λειτουργική όμορφη και προσεγμένη.

Δεν μπορούμε πάντα να επενδύσουμε σε νέα έπιπλα ή deco items, όσο και να μας αρέσουν οι νέες αγορές. Ωστόσο υπάρχει τρόπος να ανανεώσουμε τον χώρο μας κάνοντας μια μικρή αλλαγή, που στην ουσία δεν θα μας κοστίσει τίποτα.

Δεν χρειάζονται ριζικές αλλαγές που μόνο κόστος θα μας προσφέρουν, μπορούμε να μετακινήσουμε κάποια έπιπλα και να τους αλλάξουμε θέση.

Άλλαξε τη συρταριέρα με τον μπουφέ ή το μπαρ και το κομοδίνο με ένα coffee side table. Βάλε τα πιο λεπτεπίλεπτα και μικρά κομμάτια στον διάδρομο ενώ τα πιο ογκώδη εκεί που διαθέτεις περισσότερο χώρο, όπως στο σαλόνι.

Ακόμη μπορείς να αλλάξεις θέση στα deco items που κοσμούν το κάθε έπιπλο. Θα δεις αμέσως τον χώρο σου να αλλάζει. Αλλού θα δημιουργηθεί νέος χώρος ενώ αλλού θα γεμίσεις τον κενό χώρο.

D

Η αλλαγή των επίπλων που διαθέτεις ήδη θα ανανεώσει τον χώρο σου και θα σου προσφέρει απόλυτη ηρεμία και χαλάρωση. Ενώ ο χώρος σου θα δείχνει τακτοποιημένος και καθαρός.

Συντάκτρια: Έλενα Παπαδοπούλου

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency