Η Μαρία Ιακώβου συνδυάζει business και pleasure!

Μαρια Ιακωβου

Η Μαρία Ιακώβου κατάφερε να συνδυάσει business και pleasure αυτό τον χειμώνα καθώς θα τραγουδάει στην Καστοριά και αφού είχε μεγάλη επιτυχία η πρεμιέρα της το προηγούμενο Σάββατο στο Ακρόαμα Καστοριάς με τον Ανέστη Λεκίδη και τον Χρήστο Αστερίου πλέον ξέρει πως να αξιοποιήσει τις μέρες της στον νομό! Στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram δεν σταματάει να μας “βομβαρδίζει” με τις αναρτήσεις της σε story και φωτογραφίες σχετικά με τις ομορφιές της πόλης και της φύσης που συναντά όταν πηγαίνει για τρέξιμο!

Μαρια Ιακωβου

Στην συγκεκριμένη φωτογραφία που ανέβασε έγραψε το εξής σχόλιο:

Έχω γεννηθεί σε ευλογημένη χώρα… Μαγική Καστοριά!

Πέρα από ευλογημένη χώρα η Ελλάδα, νιώθει και ευλογημένη η Μαρία καθώς στην περίοδο που διανύουμε λίγοι καλλιτέχνες βρίσκουν επαγγελματική στέγη και ιδίως με κανονικό ωράριο για μπουζούκια δηλαδή να δουλεύουν μετά τις 00:00.

 

 

Συντάκτης: Μιλένα Αμπράμοβιτς, Δημοσιογράφος

Milena Abramovic

Καλώς όρισες στο άρθρο μου! Είμαι η Μιλένα και είμαι καλά -έτσι πιστεύω δηλαδή-. Δημοσιογράφος, ραδιοφωνικός παραγωγός και το σημαντικότερο μαμά! Στο PrettyDose θα διαβάσεις όλα τα άρθρα μου που είναι ποικίλης ύλης φτιαγμένα και γραμμένα με μεράκι!

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency