Για ακόμα μία φορά το Netflix μας προσφέρει μία από τις πιο καλογυρισμένες ισπανικές σειρές εποχής: “Η μαγείρισσα του Κασταμάρ” (στα ισπανικά “La cocinera de Castamar”) ήρθε για να μείνει στα top 10 της δημοφιλούς πλατφόρμας. Η σειρά είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο εποχής του Fernando J. Muñez και η πλοκή του εξελίσσεται κατά τη διάρκεια του 18ου αιώνα στη Μαδρίτη. Πρόκειται για ένα ειδύλλιο μεταξύ μίας αγοραφοβικής μαγείρισσας και του ευγενή χήρου Δούκα του Castamar. Οι δύο Ισπανοί πρωταγωνιστές, Michelle Jenner και Roberto Enríquez, καθηλώνουν με την ερμηνεία τους, όπως και το υπόλοιπο cast.

Πλοκή

Η ιστορία εξελίσσεται το 1720 στη Μαδρίτη, κατά την περίοδο της βασιλείας του Φιλίππου V. Μετά το χαμό του πολυαγαπημένου της πατέρα, η Clara Belmonte (Michelle Jenner) αποκτά αγοραφοβία και βρίσκει καταφύγιο στην κουζίνα του Δούκα του Castamar (Roberto Enríquez), όπου νιώθει ασφαλής. Αρχίζει να εργάζεται εκεί ως μαγείρισσα και γνωρίζοντας τον χήρο Δούκα, αρχίζουν να αναπτύσσουν αισθήματα ο ένας για τον άλλο, που όμως, λόγω της κοινωνικής τους ταξικής διαφοράς, είναι ανέφικτο να είναι μαζί. Δυνατή πλοκή, ίντρικες, σεξ, ειδύλλια και ανεκπλήρωτοι έρωτες, όλα υπάρχουν εδώ στο Castamar. Μια σειρά δυνατή, συγκινητική, που περνά όμορφα και σημαντικά κοινωνικά και ανθρωπιστικά μηνύματα, όπως το ότι η αληθινή αγάπη δεν γνωρίζει κοινωνικές τάξεις.

Πηγή εικόνας: https://www.cosmopolitan.com/es/famosos/peliculas-series/a36093390/la-cocinera-de-castamar-netflix/

Αυτή η σειρά είναι πραγματικά καθηλωτική! Μία σεζόν, 12 επεισόδια γεμάτα αγωνία για τη συνέχεια. Η Clara και ο Ντιέγο σε περιμένουν στο Castamar για μια ιστορία γεμάτη πάθος, κίνδυνο και περιπέτεια. Μην την χάσεις!

Διαθέσιμη στο Netflix: https://www.netflix.com/search?q=la%20cocinera%20&jbv=81354529

Official trailer:

 

Σίσσυ Δημητρακίδου-Δημοσιογράφος

Καλησπέρα στην όμορφη παρέα του Pretty.dose! 💕 Είμαι η Σίσσυ και είμαι καλά! 💁🏻‍♀️ Έχω σπουδάσει Δημοσιογραφία στο ΑΠΘ 📺🎙 και ταυτόχρονα σπουδάζω για να γίνω τραγουδίστρια της όπερας! 🎤🎼 Ναι ναι καλά διάβασες! Η αρθρογραφία είναι το πάθος μου και τα κοινωνικά ευαίσθητα θέματα είναι challenges για μένα! 🖊📝 Welcome to my world & enjoy the ride!

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency

Αρέσει σε %d bloggers: