Η loungeware συλλογή συνδυάζει τα λόγια της καλλιτέχνιδας με υλικά που προέρχονται από τις πιο αειφόρες πηγές.

Μια ξεχωριστή συνεργασία ανακοίνωσε η H&M με τη συγγραφέα, καλλιτέχνιδα και αφηγήτρια Yrsa Daley – Ward, η ποίηση της οποίας αποτελεί μια ωδή στη ζωή, τη θηλυκότητα και την αυτοεκτίμηση. Χρησιμοποιώντας φράσεις της Yrsa Daley – Ward, η H&M δημιούργησε μια συλλογή από άνετα κομμάτια loungeware που συνδυάζουν τα λόγια της καλλιτέχνιδας με υλικά που προέρχονται από πιο αειφόρες πηγές. Η πλήρης συλλογή θα λανσαριστεί παγκοσμίως σε επιλεγμένα καταστήματα και στο h&m.com στις 11 Φεβρουαρίου. Επιλεγμένα κομμάτια της συλλογής είναι διαθέσιμα αποκλειστικά στο h&m.com από τις 21 Ιανουαρίου 2021.

Η συλλογή Yrsa Daley – Ward & H&M, αναδεικνύει τη σημασία της αυτοεκτίμησης. Φράσεις από τα πιο μεγάλα ποιήματα της Daley – Ward, όπως ”Αν πρέπει να πιεστείς για να χωρέσεις, τότε δεν είναι σωστό για σένα” ή ”Πάντα θα υπάρχει η καρδιά σου”, έχουν τυπωθεί σε επιλεγμένα κομμάτια για να ενθαρρύνουν την αυτοπεποίθηση των γυναικών και να χαρίσουν ελπίδα. Βασικά κομμάτια της συλλογής αποτελούν η μπεζ βερμούδα, τα φούτερ με τα τυπωμένα σλόγκαν, τα oversized t-shirts, τα κοντά μπλουζάκια χωρίς ραφές, και το φούτερ με τα πολύ φαρδιά μανίκια.

”Εμπνευστήκαμε ιδιαίτερα από τα δυνατά και γεμάτα ενέργεια ποιήματα της Yrsa Daley – Wared, που προασπίζουν την αυτοεκτίμηση και τη γυναικεία ενδυνάμωση. Η H&M μοιράζεται τα ίδια ιδανικά και ήταν πραγματικό προνόμιο να συνεργαστούμε σε μια συλλογή η οποία υπερασπίζει τόσο θετικές αξίες”, είπε η Maria Östblom Υπέυθηνη του Γυναικείου Τμήματος Σχεδιασμού της  Η&Μ.

Οι σιλουέτες είναι σκόπιμα φαρδιές ή αγκαλιάζουν το σώμα, ενθαρρύνοντας αυτόν που το φοράει ώστε να νιώθει άνετα, χωρίς να χάνει την αίσθηση του στιλ. Απαλοί τόνοι του γκρι και του μπεζ δίνουν μια αίσθηση ηρεμίας και αυτοπεποίθησης, ενώ οι πανέμορφες λαδί αποχρώσεις προσθέτουν ζεστασιά. Η ίδια η Daley – Ward πρωταγωνιστεί στην καμπάνια της συλλογής και υποστηρίζει την ελπίδα και τη γυναικεία ενδυνάμωση μέσα από μια σειρά βίντεο που απεικονίζουν τις καθηλωτικές φράσεις της.

 

”Η συνεργασία μου με την H&M γι’αυτή τη συλλογή από αειφόρα υλικά ήταν πραγματικά υπέροχη. Ελπίζω να προσφέρει άνεση, να ενδυναμώσει και να κινητοποιήσει αυτούς που το φοράνε. Εύχομαι τα λόγια που έχουν τυπωθεί στα κομμάτια της να αγγίξουν τις καρδιές τους. Μέσω της ενδυνάμωσης θα αποκτήσουμε τη δύναμη και την αυτοπεποίθηση να κατακτήσουμε τα όνειρα μας. Εμείς οι ίδιοι καθορίζουμε τη ζωή μας”, λέει η Yrsa Daley – Ward.

”Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος για πολλούς από εμάς και στόχος μας ήταν να προσφέρουμε φροντίδα και μια αίσθηση αυτοεκτίμησης στους καταναλωτές μας μέσα από αυτή τη συλλογή. Είμαστε ενθουσιασμένοι με τα σύγχρονα κομμάτια της και με την αδιαμφισβήτητη θετικότητα που εκπέμπουν. Ελπίζουμε και πιστεύουμε ότι οι πελάτες μας θα νιώσουν το ίδιο”, λέει η Maria Östblom Υπεύθυνη του Γυναικείου Τμήματος Σχεδιασμού της H&M.

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency

Αρέσει σε %d bloggers: