Το πρώτο τρέιλερ για τη βιογραφική ταινία του David Bowie με τίτλο Stardust μόλις κυκλοφόρησε, και ανυπομονούμε ήδη για να την απολαύσουμε!

Ο David Bowie θεωρείται ως μία από τις πιο εμβληματικές προσωπικότητες της μουσικής σκηνής. Η ζωή του τραγουδιστή θα μεταφερθεί στην μεγάλη οθόνη από τον βραβευμένο σκηνοθέτη Gabriel Range, σε σενάριο του Christopher Bell, το οποίο επικεντρώνεται στην περίοδο που ο Bowie έχει βγει στην πρώτη του περιοδεία στις Η.Π.Α. και δημιουργεί το alter ego του, τον Ziggy Stardust.

Τον David Bowie θα ενσαρκώσει ο ηθοποιός και τραγουδιστής Johnny Flynn.

«Το 1971, ο 24χρονος David Bowie (Johnny Flynn) ξεκινά το πρώτο του road trip στην Αμερική μαζί με τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων της Mercury Records, Ron Oberman (Marc Maron) για να συναντήσει έναν κόσμο που δεν ήταν ακόμη έτοιμος για τον ίδιο. Το Stardust προσφέρει μια ματιά από το παρασκήνιο των σκηνών που ενέπνευσαν τη δημιουργία του πρώτου και πιο αξιομνημόνευτου alter ego του Bowie, του Ziggy Stardust, αποτυπώνοντας το σημείο καμπής που ενίσχυσε την καριέρα ενός εκ των σπουδαιότερων πολιτιστικών προσωπικοτήτων παγκοσμίως», αναφέρει η υπόθεση της ταινίας.

Η πρεμιέρα της ταινίας αναμένεται να κυκλοφορήσει επισήμως στις 25 Νοεμβρίου!

Δείτε το τρέιλερ εδώ:

 

 

 

Συντάκτης: Κατερίνα Δηλαβεράκη

Κατερίνα Δηλαβεράκη

Hello everyone! Είμαι η Κατερίνα Δηλαβεράκη, απόφοιτη σχολής δημοσιογραφίας, με πολύ μεγάλη αγάπη για την αρθρογραφία! Τα άρθρα μου στο Pretty Dose αφορούν διάφορα θέματα, από ενημερωτικά μέχρι gossip και lifestyle. Hope you enjoy them!

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency