Η διάσημη σχεδιάστρια μόδας συμμετείχε για πρώτη φορά στην Athens Exclusive Designers Week, θέλοντας να στηρίξει την ελληνική βιομηχανία σε αυτή την δύσκολη εποχή.

Στο πλαίσιο της εβδομάδας μόδας Athens Exclusive Designers Week, που φέτος πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά, η Σίλια Κριθαριώτη παρουσίασε την κόκκινη χριστουγεννιάτικη συλλογή της «Celia Kritharioti Couture Red for Hope Xmas 2020 Couture Collection», αλλά και την νέα συλλογή της σειράς Prêt-a-porter 5226 με τίτλο «For the Golden Hall».

«Το κόκκινο είναι αγάπη, έμπνευση, πάθος, αποπλάνηση, δέσμευση και στάση. Το κόκκινο χρώμα ήταν η έμπνευση για τη δημιουργία μιας Συλλογής που όχι μόνο θα φέρει χαρά και ευτυχία σε όλους τους ανθρώπους που αισθάνονται αβεβαιότητα και αγωνίζονται σε αυτήν την πρωτοφανή συγκυρία, αλλά και υποστηρίζουν την Ελληνική Μόδα, έναν επιχειρηματικό τομέα που χρειάζεται περισσότερο από ποτέ υποστήριξη. Αποδεχόμενη την ευγενική πρόσκληση της Athens Xclusive Designers Week, της μεγαλύτερης εκδήλωσης μόδας στην Ελλάδα, για πρώτη φορά ήθελα να παρουσιάσω τη συλλογή «Red For Hope» με τον μοναδικό τρόπο που μπορεί να γίνει σήμερα: μέσω ενός βίντεο μόδας». δήλωσε μεταξύ άλλων η σχεδιάστρια.

Στην παρουσίαση προβλήθηκε το ατμοσφαιρικό φιλμ του σκηνοθέτη Κώστα Αυγούλη, που γυρίστηκε στο ατελιέ της Celia Kritharioti στην Πλάκα, το πιο ιστορικό ατελιέ οίκου μόδας της Ελλάδας.

 

 

Συντάκτης: Κατερίνα Δηλαβεράκη

Κατερίνα Δηλαβεράκη

Hello everyone! Είμαι η Κατερίνα Δηλαβεράκη, απόφοιτη σχολής δημοσιογραφίας, με πολύ μεγάλη αγάπη για την αρθρογραφία! Τα άρθρα μου στο Pretty Dose αφορούν διάφορα θέματα, από ενημερωτικά μέχρι gossip και lifestyle. Hope you enjoy them!

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency