Η παρουσιάστρια και η ηθοποιός, συμμετείχαν στο χθεσινό επεισόδιο GNTM, και «έντυσαν» τα υποψήφια top model με τα δικά τους brand ρούχων!

H δοκιμασία ήταν μια πασαρέλα με θέμα το Woodstock και το Μιλάνο. Οι Ελληνίδες influencers χώρισαν τα μοντέλα σε δύο αντίπαλες ομάδες. Η ομάδα της Μαίρη Συνατσάκη είχε θέμα το Woodstock και της Αθηνάς Οικονομάκου το Μιλάνο.

Στην συνέχεια ετοίμασαν τα μοντέλα και τα βοήθησαν στο fitting των ρούχων. Μάλιστα, η Μαίρη Σινατσάκη στο σημείο που παρακολουθούσε τους παίκτες να ντύνονται, «έπαθε πλάκα» με τα κορμιά των αγοριών!

Η Οικονομάκου και Συνατσάκι ήταν δίπλα στους διαγωνιζόμενους στο backstage της πασαρέλας, τους εμψύχωναν και τους καθοδηγούσαν.

Τελικά νικήτρια ομάδα ήταν αυτή του Μιλάνο και της Αθηνάς Οικονομάκου, με τον Αιμιλιάνο να έχει πραγματοποιήσει την καλύτερη πασαρέλα και να κερδίζει ασυλία!

Δείτε απόσπασμα από την χθεσινή πασαρέλα του GNTM εδώ:

Κατερίνα Δηλαβεράκη

Hello everyone! Είμαι η Κατερίνα Δηλαβεράκη, απόφοιτη σχολής δημοσιογραφίας, με πολύ μεγάλη αγάπη για την αρθρογραφία! Τα άρθρα μου στο Pretty Dose αφορούν διάφορα θέματα, από ενημερωτικά μέχρι gossip και lifestyle. Hope you enjoy them!

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency

Αρέσει σε %d bloggers: