χατζιδου

Η Ελένη Χατζίδου διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της και δεν φοβάται να το κρύψει! Μοιράζεται και τις καλές και τις δύσκολες στιγμές της μητρότητας με τους διαδικτυακούς της φίλους, όπως σε πρόσφατη ανάρτηση της που μας έδειξε μαζί με τον σύζυγο της Ετεοκλή Παύλου, τα πρώτα βήματα της γλυκιάς τους Μελίτας.

Η τελευταία της μουσική επιτυχία είχε τίτλο “Αχαριστία”, όμως τώρα επιστρέφει με την συμμετοχή της στο παιδικό τραγούδι του Hippoβρύχιου, “Έπεσε το δόντι”.  Η μουσική και οι στίχοι είναι του Φραγκίσκου Βιδάλη και ήδη πολλές μαμάδες το αγάπησαν! Εμείς θα πούμε ότι θα θέλαμε πολύ να δούμε-και να ακούσουμε- την μαμά Ελένη και σε άλλα παιδικά τραγούδια!

Καλοτάξιδο!

Συντάκτης: Μιλένα Αμπράμοβιτς, Δημοσιογράφος

 

Milena Abramovic

Καλώς όρισες στο άρθρο μου! Είμαι η Μιλένα και είμαι καλά -έτσι πιστεύω δηλαδή-. Δημοσιογράφος, ραδιοφωνικός παραγωγός και το σημαντικότερο μαμά! Στο PrettyDose θα διαβάσεις όλα τα άρθρα μου που είναι ποικίλης ύλης φτιαγμένα και γραμμένα με μεράκι!

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency