Η Βίκυ Κάβουρα μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για τα περιστατικά στο J2US, την κόντρα με την Άσπα Τσίνα, αλλά και για τον ανταγωνισμό με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

H παρουσιάστρια του celebrity room του J2US, μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και στην Κατερίνα Καινούργιου, για όσα είδαμε αλλά και όσα δεν είδαμε για την κόντρα που υπήρξε με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και την Άσπα Τσίνα.

Αποκάλυψε, πως δεν υπήρχε κάποιος ιδιαίτερος λόγος που δεν είδαμε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και την Άσπα Τσίνα να κάνουν δηλώσεις σε εκείνη στο επεισόδιο του Σαββάτου, ενώ ξεκαθάρισε πως με με την τραγουδίστρια μιλάνε κανονικά, χωρίς να έχουν δώσει όμως εξηγήσεις για αυτό που συνέβη λίγες ημέρες νωρίτερα στο show.

Επίσης, η Βίκυ Κάβουρα με χιούμορ απέδωσε την «κόντρα» της με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ως ανταγωνισμό για το ποια είναι περισσότερο σημαντική φίλη του Νίκου Κοκλώνη.

Κατερίνα Δηλαβεράκη

Hello everyone! Είμαι η Κατερίνα Δηλαβεράκη, απόφοιτη σχολής δημοσιογραφίας, με πολύ μεγάλη αγάπη για την αρθρογραφία! Τα άρθρα μου στο Pretty Dose αφορούν διάφορα θέματα, από ενημερωτικά μέχρι gossip και lifestyle. Hope you enjoy them!

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency

Αρέσει σε %d bloggers: