Σε συνέντευξη που έδωσε στη Vogue, η Αντζελίνα Τζολί απάντησε για πρώτη φορά ευθέως στο ερώτημα γιατί ζήτησε διαζύγιο από τον Μπραντ Πιτ. «Έπρεπε να χωρίσω για το καλό των παιδιών μου», δήλωσε η διάσημη ηθοποιός.

Η Ατζελίνα Τζολί, είχε καταθέσει αίτηση διαζυγίου τον Σεπτέμβριο του 2016, δίνοντας τέλος σε μια σχέση 12 ετών. Οι φήμες για τους λόγους του διαζυγίου ήταν πολλές, ενώ η ίδια είχε αποκαλύψει ελάχιστες λεπτομέρειες σχετικά με τον χωρισμό τους, προτιμώντας συνήθως δηλώσεις μέσω των δικηγόρων της.

Στην πρόσφατη συνέντευξή της στη Vogue, η ηθοποιός μίλησε για τη δουλειά που κάνει με τους πρόσφυγες, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με τον ΟΗΕ, ενώ διηγήθηκε επίσης και την ιστορία της υιοθεσίας των τριών από τα παιδιά της. Για πρώτη φορά, δεν δίστασε να μιλήσει για το διαζύγιό της.

«Χώρισα για το καλό της οικογένειάς μου και των παιδιών μου. Ήταν η σωστή απόφαση», είπε. «Και τώρα συνεχίζω να επικεντρώνομαι στο πώς θα θεραπευτούν (τα παιδιά) από αυτή την εμπειρία. Κάποιοι εκμεταλλεύτηκαν τη σιωπή μου και τα παιδιά βλέπουν να λέγονται και να γράφονται πολλά ψέματα γι’ αυτά στα ΜΜΕ, αλλά υπενθυμίζω ότι εκείνα γνωρίζουν τη δική τους αλήθεια. Στην πραγματικότητα είναι έξι πολύ γενναίοι και δυνατοί νέοι άνθρωποι», ανέφερε η Τζολί.

Η σταρ του Χόλιγουντ, μίλησε επίσης και για τα έξι παιδιά της, τρία από τα οποία είναι βιολογικά και τα τρία υιοθετημένα, αναφέροντας ότι φροντίζει λέξεις όπως «υιοθεσία» και «ορφανοτροφείο» να έχουν θετικό πρόσημο στο σπίτι τους.

«Με τα υιοθετημένα μου παιδιά δεν μπορώ να μιλήσω για εγκυμοσύνη αλλά τους μιλάω με πολλές λεπτομέρειες και αγάπη για το ταξίδι που έκανα ώστε να τα συναντήσω και για το πώς ένιωσα την πρώτη φορά που τα κοίταξα στα μάτια. Έχουν ρίζες που εσύ δεν έχεις. Πρέπει να τις τιμήσεις. Να μάθεις από αυτές. Είναι το πιο συναρπαστικό ταξίδι που μπορείτε να μοιραστείτε», δήλωσε η Ατζελίνα Τζολί.

 

 

Συντάκτης: Κατερίνα Δηλαβεράκη

Κατερίνα Δηλαβεράκη

Hello everyone! Είμαι η Κατερίνα Δηλαβεράκη, απόφοιτη σχολής δημοσιογραφίας, με πολύ μεγάλη αγάπη για την αρθρογραφία! Τα άρθρα μου στο Pretty Dose αφορούν διάφορα θέματα, από ενημερωτικά μέχρι gossip και lifestyle. Hope you enjoy them!

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency

Αρέσει σε %d bloggers: