Η Αριάνα Γκράντε στο νέο της single, «Positions», παρουσιάζεται ως πρόεδρος των ΗΠΑ. Μάλιστα το βίντεοκλιπ κυκλοφόρησε, λίγες ώρες μετά το δεύτερο και τελευταίο ντιμπέιτ των υποψηφίων προέδρων.

Το βίντεο κλιπ έκανε «πρεμιέρα» στο Υoutube, στις 23 Οκτωβρίου, και έχει ήδη κατακτήσει τις πρώτες θέσεις στις τάσεις με 26.713.457 προβολές!

Η διάσημη νεαρή τραγουδίστρια στο νέο της βίντεο, παραχωρεί συνεντεύξεις Τύπου και να λαμβάνει αποφάσεις στο Οβάλ Γραφείο.

Το single ”Positions” προέρχεται από το νέο album της με το ίδιο όνομα που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 30 Οκτωβρίου.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η ανακοίνωση για τις δύο αυτές κυκλοφορίες, ήταν εντελώς απρόσμενη, όταν μόλις πριν μερικές εβδομάδες, η ίδια ανακοίνωσε στο Twitter: «Ανυπομονώ να σας δώσω το album μου αυτό τον μήνα». Αυτό θα είναι και το τρίτο album της Αριάνα Γκράντε μέσα σε τρία χρόνια, και αναμένεται να κάνε για μια ακόμη φορά, τεράστια επιτυχία!

 

 

Συντάκτης: Κατερίνα Δηλαβεράκη

Κατερίνα Δηλαβεράκη

Hello everyone! Είμαι η Κατερίνα Δηλαβεράκη, απόφοιτη σχολής δημοσιογραφίας, με πολύ μεγάλη αγάπη για την αρθρογραφία! Τα άρθρα μου στο Pretty Dose αφορούν διάφορα θέματα, από ενημερωτικά μέχρι gossip και lifestyle. Hope you enjoy them!

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency