Εύκολοι σπιτικοί χυμοί για αποτοξίνωση του σώματος και απώλεια βάρους!

Εύκολοι σπιτικοί χυμοί για αποτοξίνωση του σώματος και απώλεια βάρους!

Η αποτοξίνωση του οργανισμού μας, είναι κάτι πολύ σημαντικό για την υγεία μας, ενώ βοηθά ιδιαίτερα και στην καλή λειτουργία του εντέρου. Με τους παρακάτω πολύ απλούς χυμούς, θα τονώσετε την υγεία σας αλλά επιπλέον θα σας βοηθήσουν και στην απώλεια βάρους.

Χυμός λεμονιού (2 λεμόνια + νερό):

Στύψτε τα λεμόνια και προσθέστε όσο νερό χρειάζεται για να μπορείτε να τα καταναλώσετε. Ιδανικά πιείτε τα πριν από το πρωινό. Είναι, επίσης, ευεργετικό για τα νεφρά και το συκώτι.

Χυμός με λεμόνι και τζίντζερ

Σε χλιαρό νερό προσθέτουμε λίγο χυμό λεμόνι και τρίβουμε λίγο τζίντζερ. Η ιδανική ώρα για αυτό τον χυμό είναι και πάλι πριν από το πρωινό. Ο συγκεκριμένος χυμός θα βοηθήσει πολύ με την απώλεια βάρους

Χυμός μήλου αχλαδιού (2 μήλα + 2 αχλάδια):

Ο χυμός αυτός βοηθά στην κινητικότητα του εντέρου και είναι ιδιαίτερα ευεργετικό σε περιπτώσεις δυσκοιλιότητας.

Ο top αντιφλεγμονώδης χυμός με τζίντζερ.

Αυτή η συνταγή με τζίντζερ είναι γεμάτη με όλα τα αντιοξειδωτικά που χρειάζεστε για να καταπολεμήσετε οποιαδήποτε φλεγμονή σας ταλαιπωρεί. Θα χρειαστείτε 2 μίσχους σέλινο, ½ αγγούρι, 1 ½ τζίντζερ, ½ φλιτζάνι μαϊντανό, ½ λεμόνι, 1 πράσινο μήλο. Τοποθετήστε όλα τα συστατικά στον αποχυμωτή σας και στην συνέχεια αφήστε τον χυμό για λίγο στο ψυγείο ώστε να είναι δροσερός.