Εσύ ποια Barbie Quarantine είσαι;

barbie

Η Tonya Ruiz έκανε το όνειρό της πραγματικότητα! Έγινε viral! Πώς; Κάνοντας τις αγαπημένες μας Barbie λίγο πιο κοντά στην πραγματικότητα αλλά και στην επικαιρότητα. Η συλλογή της Barbie Quarantine εμπεριέχει την Barbie What day is it?, What time is it?, New Hobby, Quarelling Couple, Homeschool mom και άλλα πολλά.

Η Tonya Ruiz υπήρξε μοντέλο αλλά και τεράστια φαν της Barbie κάτι που την έκανε να μετατρέψει το χόμπι της σε επάγγελμα. Δημιουργεί Barbie με θέματα. Είτε της τωρινής κατάστασης της είτε με αγαπημένες σειρές και ταινίες. Οι κούκλες της έχουν και καμπύλες και ρυτίδες και ότι μπορείς να σκεφτείς από μικροπράγματα σπιτιού και όχι μόνο. Πολλοί φαν της , όπως δηλώνει η ίδια, της ζήτησαν να δημιουργήσει Barbie Καραντίνας και εμείς ταυτιστήκαμε πολύ είναι η αλήθεια! Εσύ ποια Barbie Quarantine είσαι;

 

Συντάκτης: Μιλένα Αμπράμοβιτς, δημοσιογράφος

Milena Abramovic

Καλώς όρισες στο άρθρο μου! Είμαι η Μιλένα και είμαι καλά -έτσι πιστεύω δηλαδή-. Δημοσιογράφος, ραδιοφωνικός παραγωγός και το σημαντικότερο μαμά! Στο PrettyDose θα διαβάσεις όλα τα άρθρα μου που είναι ποικίλης ύλης φτιαγμένα και γραμμένα με μεράκι!

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency

Αρέσει σε %d bloggers: