Εσύ ξέρεις ποιες είναι οι φετινές τάσεις στα μαλλιά; Αυτές είναι οι 3 αποχρώσεις για τώρα!

Εσύ ξέρεις ποιες είναι οι φετινές τάσεις στα μαλλιά; Αυτές είναι οι 3 αποχρώσεις για τώρα!

Είσαι από εκείνες που δύσκολα κάνεις αλλαγές στα μαλλιά; Ή μήπως θέλεις να κάνεις κάποια αλλαγή αλλά δε ξέρεις τι; Σου έχω μερικές προτάσεις για τα μαλλιά σου, που σίγουρα θα σε πείσουν να τα αλλάξεις και να νιώθεις πιο ανανεωμένη από ποτέ!

Τι και αν το καλοκαίρι τελείωσε, ακόμη και τώρα είναι η ώρα για αλλαγές! Ακόμη και το φθινόπωρο, τόλμησε να κάνεις όποια αλλαγή επιθυμείς εσύ! είτε αυτή αφορά το χρώμα των μαλλιών σου, είτε ακόμη και το μήκος τους… οποιαδήποτε αλλαγή σηματοδοτεί μια νέα αρχή και συνάμα κάνει οποιαδήποτε γυναίκα να αισθάνεται έναν αέρα ανανέωσης και υπεροχής, δίνοντας της τη δύναμη να συνεχίσει σε οτιδήποτε έχει αναλάβει! όπως κατάλαβες, η αλλαγή στα μαλλιά, βοηθά και στο ψυχολογικό κομμάτι μιας γυναίκας και όχι μόνο στην εμφάνισή της.

Άλλωστε και πολλοί haircolorist των διάσημων του εξωτερικού, πιστεύουν πως “όταν οι άνθρωποι κάνουν κάποια αλλαγή, νιώθουν πιο απελευθερωμένοι”. Βέβαια, υπάρχουν και άνθρωποι που εμμένουν στο χρώμα των μαλλιών τους, αλλά στο μέλλον επιθυμούν να αλλάξουν το χρώμα τους, για να κάνουν κάτι διαφορετικό!

Αλλά τι λες να σου δείξω τις 3 πιο κορυφαίες αποχρώσεις που είναι must και για αυτό το χειμώνα, για να πάρεις μερικές ιδέες και να κάνεις και εσύ την αλλαγή που τόσο θέλεις;

Ginger hair 

Ginger hair

Τα ginger hair είναι μια τάση που ήρθε για να μείνει, καθώς τη βλέπουμε παντού και μας αρέσει! Κυρίως ταιριάζει σε ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες και αν έχεις και φακίδες, τότε είναι η ιδανική επιλογή αλλαγής για σένα! Τόλμησε το και θα με θυμηθείς!

The grey is back 

Grey hair

Αν είσαι τολμηρή, τότε αυτή την αλλαγή πρέπει να τη δοκιμάσεις! Γιατί καθώς φαίνεται το grey επέστρεψε και ήρθε για να μείνει! Είναι μια τάση, που κυριαρχεί παντού και σίγουρα ταιριάζει σε όλους τους τύπους δέρματος!

Blonde the classic choice 

Blonde hair

Το ξανθό, το κλασικό είναι πλέον σταθερή αξία! Για αυτό και αν έχεις σκεφτεί να κάνεις μια τέτοια αλλαγή, τότε ναι, είναι η ευκαιρία σου! Επέλεξε να κάνεις το κλασικό ξανθό με κάποιες παραλλαγές ή ακόμη κι αν είσαι φυσική καστανή, κάνε μερικές ξανθές ανταύγες ή ακόμη και το must για φέτος, να βάψεις ξανθές τις δυο τούφες των μαλλιών σου, μπροστά! Το γνωστό grunge. Ένα trend που έχει κυριαρχήσει από τα 90’s και το έχουμε ήδη λατρέψει!

grunge hair

 

Εσύ ποια αλλαγή θα έκανες στα μαλλιά σου; 

 

Συντάκτης: Σακκά Ανθή