σερβακια

Την περίοδο του πολέμου της Γιουγκοσλαβίας πολλές οικογένειες στην Ελλάδα φιλοξένησαν Σερβόπουλα τα οποία μέχρι και σήμερα έχουν επαφές και τα θεωρούν μέλος της οικογένειάς τους. Σχεδόν 30 χρόνια μετά η Αντιπροσωπεία της Σερβικής Δημοκρατίας της Βοσνίας στην Ελλάδα αναζητά όλους αυτούς που άνοιξαν την καρδιά τους και τα σπίτια τους σε αυτά τα παιδιά-και όχι μόνο-.

 

 

Με τη στήριξη του Υπουργείου Ευρωπαϊκής Ολοκλήρωσης και Διεθνούς Συνεργασίας της Σέρβικης Δημοκρατίας, και την ευγενική συμμετοχή του ηθοποιού Γιάννη Σερβετά, η Αντιπροσωπεία της Σερβικής Δημοκρατίας της Βοσνίας στην Ελλάδα καλεί τώρα όλους αυτούς τους αφανείς ήρωες της Ελλάδας να επικοινωνήσουν μαζί της, προκειμένου να καταγραφεί για πρώτη φορά η προσπάθεια και η βοήθεια που προσέφεραν απλόχερα στο Σέρβικο λαό, με στόχο όλο αυτό το εγχείρημα αλληλεγγύης να μείνει χαραγμένο για πάντα στην ιστορία.

Εάν και εσύ υπήρξες ένας από αυτούς τους ήρωες ή ξέρεις κάποιον που φιλοξένησε Σερβόπουλα εκείνη την περίοδο επικοινώνησε εδώ: https://www.facebook.com/PredstavnistvoRepublikeSrpskeUGrckoj/

 

Συντάκτης: Μιλένα Αμπράμοβιτς, δημοσιογράφος

Milena Abramovic

Καλώς όρισες στο άρθρο μου! Είμαι η Μιλένα και είμαι καλά -έτσι πιστεύω δηλαδή-. Δημοσιογράφος, ραδιοφωνικός παραγωγός και το σημαντικότερο μαμά! Στο PrettyDose θα διαβάσεις όλα τα άρθρα μου που είναι ποικίλης ύλης φτιαγμένα και γραμμένα με μεράκι!

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency

Αρέσει σε %d bloggers: