Σάλος έχει προκληθεί τις  τελευταίες ώρες με τις ανεκδιήγητες δηλώσεις του κρητικού παίκτη Αντώνη Αλεξανδρίδη περί “βιασμού των γυναικών”, πάνω σε συζήτηση που είχε με τους δίδυμους συμπαίκτες του, απόψεις που εξόργισαν το τηλεοπτικό κοινό το οποίο απαίτησε την εκδίωξή του από το σπίτι του “Μεγάλου Αδερφού”!

Όπως ήταν αναμενόμενο φωτιά πήραν αμέσως  και τα social media μετά το συμβάν, ενώ σταμάτησε και η live αναμετάδοση του ριάλιτι, γεγονός που αποδεικνύει τη σύγχυση και την αναστάτωση που επικράτησε στους ιθύνοντες του σταθμού αλλά και στην παραγωγή η οποία αντιλήφθηκε τη σοβαρότητα της κατάστασης.

Οι αντιδράσεις ήταν τόσο έντονες μάλιστα που έφτασαν μέχρι και τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα, ο οποίος κάλεσε το ΕΣΡ αλλά και τον ΣΚΑΙ σε απολογία!

Έτσι ο Big Brother κάλεσε τον παίκτη στο δωμάτιο επικοινωνίας και του ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το σπίτι. Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί πώς ακριβώς του το ανακοίνωσε και τις απαντήσεις του Αντώνη.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

 

Συντάκτης: Χριστιάννα Πίτη, δημοσιογράφος

 

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency

Αρέσει σε %d bloggers: