Οι χειμερινές εκπτώσεις για το 2021 μόλις ξεκίνησαν! Αυτό το διάστημα το online shopping έχει γίνει η αγαπημένη δραστηριότητα πολλών γυναικών αφού τα μαγαζιά παραμένουν κλειστά! Επειδή όμως λόγω της κατάστασης ψάχνουμε για  pieces τα οποία θα παραμείνουν για καιρό  στη ντουλάπα μας και δε θα ξεθωριάσει αμέσως η μπογιά τους, ψάξαμε και βρήκαμε τις πιο statement τσάντες που είναι  τώρα σε έκπτωση ! Ξέρουμε  πως αγαπάς τις τσάντες όπως κάθε γυναίκα άλλωστε! Η αλήθεια ειναι πως αυτές οι εκπτώσεις  είναι λίγο διαφορετικές , αφού δε μπορούμε να βγούμε με τις φίλες μας στα μαγαζιά και να ψωνίσουμε σαν να μην υπάρχει αύριο! Σου βρήκαμε όμως, οικονομικές λύσεις για να ανανεώσεις λίγο τη ντουλάπα σου αλλά και να ανέβει το ηθικό σου ρε παιδί μου! Λίγα ψώνια ποτέ δεν έβλαψαν κανέναν εξάλλου!

Βρες παρακάτω 6 μοδάτες τσάντες σε τιμές τρέλα! ΕΩΣ 15.99€ ! Να σου ξεκαθαρίσουμε πως πουλάνε σαν τρελά και σιγά σιγά εξαντλούνται οπότε  αν σκέφτεσαι να ψωνίσεις κάντο όσο πιο γρήγορα μπορείς!

 

Μίνι τσάντα ώμου,  Stradivarius 5,99€

Metal chain waist bag , Hm , 9.99€

Shopper bag

Shopper bag , Hm, 7.99€

Zara

Τσάντα ώμου,  Zara , 15.99€

Mini bag

Mini bag , Mango , 9.99€

Τσάντα – σάκος,  Zara, 12.99€

 

Συντάκτης: Παπαδοπούλου Γεωργία

Fashion Marketing &Retailing AUEB

 

 

 

Γεωργία Παπαδοπούλου

Hello pretty people! Είμαι η Γεωργία και η μόδα είναι το πάθος μου! Θα με βρεις στο Pretty Dose , στις στήλες Fashion&Beauty και Shopping Dose! Stay tuned! xxx

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency