Είσαι λάτρης του κοτόπουλου;! Δοκίμασε την συνταγή της Μαριαλένας Τερζή τώρα!!!

Είσαι λάτρης του κοτόπουλου;! Δοκίμασε την συνταγή της Μαριαλένας Τερζή τώρα!!!

Η αγαπημένη μας Μαριαλένα Τερζή, μας δείχνει άλλη μία θεσπέσια  συνταγή της για ένα πλούσιο και ιδιαίτερα εύγευστο γεύμα , που σίγουρα θα σου αρέσει!

Πώς ακριβώς γίνεται; Δες ό,τι χρειάζεσαι για να το φτιάξεις παρακάτω:

View this post on Instagram

Κοτόπουλο με υπέροχη σάλτσα ντομάτας και φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα! ❤💃 . . Ενα πιάτο που λιώνει στο στόμα, εχει απίθανη γεύση και είναι έτοιμο σε μόλις μισή ωρα!! Φρεσκότατα υλικά απο τα @super_market_afroditi οπου θα βρείτε -25% ολα τα είδη κοτόπουλου! Ακολουθεί συνταγή ό ν ε ι ρ ο!⬇️⬇️⬇️ . . . Υλικά: 2 στήθη κοτόπουλου 500γρ σπιτική σάλτσα ντομάτας 2 μικρά κρεμμύδια κομμένα ροδέλες 2 φέτούλες κασέρι (η οποιο τυρί που λιώνει ωραία!) 4 λιαστές ντομάτες κομμένες σε μικρές λωρίδες (2 για κάθε στήθος) Αλεύρι – 2 αβγά – 1 κούπα γαλέτα για το πανάρισμα 150γρ τριμμένη παρμεζάνα Ελαιόλαδο Αλατοπίπερο . . . Σε ενα μικρό τηγανάκι σωτάρουμε σε λίγο ελαιόλαδο τα κρεμμύδια. Χαμηλώνουμε την φωτιά και τα αφήνουμε για 15-20 λεπτά να σιγομαγειρευτούν. Με ενα μαχαίρι ανοίγουμε ενα μικρό άνοιγμα σε κάθε στήθος και μεσα βάζουμε το τυράκι και τις λιαστές ντομάτες. Αλευρώνουμε, τα βουτάμε στα 2 χτυπημένα αβγουλάκια και μετά στην γαλέτα. Τηγανίζουμε για 5 λεπτά απο κάθε μεριά σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Σε ενα πυρέξ στρώνουμε τα κρεμμύδια και απο πάνω ρίχνουμε τα 400γρ σάλτσας. Αλατοπιπερώνουμε. Βάζουμε απο πάνω τα στήθη. Περιχύνουμε με την υπόλοιπη σάλτσα και ολη την παρμεζάνα! Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 στον αέρα για 15-18 λεπτά και καλή απόλαυση!!!!❤💃 . . . #greekmamachef #tritimetinafroditi #supermarketafroditi #foodblogger #greekfoodblogger #foodstagram #thisimyfood #chickenparmesan #delicious #yummy #feedfeed #skg #foodlover #feedme #tastevoice #foodforsoul #love #like #follow #share #spreadthelove #shareyourplate #eatwithme

A post shared by 🄼🄰🅁🄸🄰🄻🄴🄽🄰 🅃🄴🅁🅉🄸 (@greekmamachef) on

Κοτόπουλο με υπέροχη σάλτσα ντομάτας και φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα! ❤💃

Ενα πιάτο που λιώνει στο στόμα, εχει απίθανη γεύση και είναι έτοιμο σε μόλις μισή ωρα!!
Φρεσκότατα υλικά απο τα @super_market_afroditi οπου θα βρείτε -25% ολα τα είδη κοτόπουλου!
Ακολουθεί συνταγή ό ν ε ι ρ ο!⬇️⬇️⬇️

Υλικά:
2 στήθη κοτόπουλου
500γρ σπιτική σάλτσα ντομάτας
2 μικρά κρεμμύδια κομμένα ροδέλες
2 φέτούλες κασέρι (η οποιο τυρί που λιώνει ωραία!)
4 λιαστές ντομάτες κομμένες σε μικρές λωρίδες (2 για κάθε στήθος)
Αλεύρι – 2 αβγά – 1 κούπα γαλέτα για το πανάρισμα
150γρ τριμμένη παρμεζάνα
Ελαιόλαδο
Αλατοπίπερο

Σε ενα μικρό τηγανάκι σωτάρουμε σε λίγο ελαιόλαδο τα κρεμμύδια. Χαμηλώνουμε την φωτιά και τα αφήνουμε για 15-20 λεπτά να σιγομαγειρευτούν.
Με ενα μαχαίρι ανοίγουμε ενα μικρό άνοιγμα σε κάθε στήθος και μεσα βάζουμε το τυράκι και τις λιαστές ντομάτες.
Αλευρώνουμε, τα βουτάμε στα 2 χτυπημένα αβγουλάκια και μετά στην γαλέτα. Τηγανίζουμε για 5 λεπτά απο κάθε μεριά σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.
Σε ενα πυρέξ στρώνουμε τα κρεμμύδια και απο πάνω ρίχνουμε τα 400γρ σάλτσας. Αλατοπιπερώνουμε. Βάζουμε απο πάνω τα στήθη. Περιχύνουμε με την υπόλοιπη σάλτσα και ολη την παρμεζάνα!
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 στον αέρα για 15-18 λεπτά και καλή απόλαυση!!!!❤💃

 

Καλή σας όρεξη!

Για περισσότερες συνταγές μπορείτε να επισκεφθείτε τόσο το site  που διατηρεί η Μαριαλένα όσο και τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram:

site: http://greekmamachef.gr/

Instagram Account: https://www.instagram.com/greekmamachef/

Αρχισυνταξία & Δημοσιογραφική Επιμέλεια: Xριστιάννα Πίτη.