Σκάνδαλο έχει ξεσπάσει, μετά από δημοσίευμα του Forbes που κατηγόρησε την νεαρή Τζένερ, πως κέρδισε την πρώτη θέση ως «νεαρή δισεκατομμυριούχος», με ψευδή οικονομικά στοιχεία.

Συγκεκριμένα, πριν από λίγο καιρό η η λίστα του Forbes, κατέταξε για δεύτερη μάλιστα συνεχή χρονιά, την Κάιλι Τζένερ, μέλος της γνωστής οικογένειας Τζένερ-Καρντάσιαν, στην πρώτη θέση της λίστας ως νεότερη δισεκατομμυριούχος.

Στην συνέχεια και σύμφωνα με το δημοσίευμα του, το Forbes φαίνεται πως έκανε μια έρευνα στο θέμα και διαπίστωσε, ότι κάτι τέτοιο μάλλον δεν ισχύει, κατηγορώντας την Κάιλι ότι έδωσε ψευδή οικονομικά στοιχεία και ότι πιθανόν δεν ήταν ποτέ δισεκατομμυριούχος.

Το εκτενές άρθρο, δίνει πολλές οικονομικές λεπτομέρειες, που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, έπειτα από ενδελεχή έλεγχο των οικονομικών στοιχείων της εταιρείας της Τζένερ, Kylie Cosmetics. Ιδιαίτερα από έλεγχο στα στοιχεία πώλησης του 51% της εταιρείας, στον κολοσσό Coty.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσίευσε το άρθρο, ενώ η οικογένεια υποστήριζε ότι η επιχείρηση της Κάιλι είχε πωλήσεις άνω των 300 εκατομμυρίων δολαρίων το 2016, την επόμενη χρονιά οι υπεύθυνοι δημοσίων σχέσεων παρουσίασαν 330 εκατομμύρια δολάρια και τα στοιχεία της Coty έκαναν λόγο για μόλις 125 εκατομμύρια δολάρια το 2018.

«Αν η Kylie Cosmetics έκανε πωλήσεις μόλις 125 εκατομμυρίων το 2018, πώς γίνεται να έκανε 307 εκατομμύρια το 2016 ή 330 εκατομμύρια το 2017», αναφέρει το περιοδικό και συνεχίζει κατηγορώντας την Τζένερ και την οικογένεια της, για «καλοστημένη επιχείρηση δημοσίων σχέσεων».

Με λίγα λόγια το Forbes, παραδέχεται πως και το ίδιο έπεσε στην «παγίδα», εφόσον οι Καρντάσιαν-Τζένερ, τροφοδοτούν συνέχεια τον Τύπο με πληροφορίες για τις περιουσίες τους, και προβάλουν μέσω των social media, έναν τρόπο ζωής που κάνει τους πάντες να πιστεύουν ότι είναι δισεκατομμυριούχοι.

Το άρθρο καταλήγει στο συμπέρασμα, ότι η εταιρεία της Κάιλι Τζένερ αξίζει πολύ λιγότερο από 900 εκατομμύρια.

Η Κάιλι Τζένερ, φυσικά και δεν άφησε τις κατηγορίες «να πέσουν κάτω», και απάντησε μέσα από δημοσίευση της στο twitter.

«Πίστευα ότι ήταν μια αξιόπιστη σελίδα, όμως το μόνο που βλέπω είναι μια σειρά από ανακριβείς δηλώσεις και μη αποδεδειγμένους ισχυρισμούς. Δεν ζήτησα κανέναν τίτλο, ούτε προσπάθησα να πω ψέματα ΠΟΤΕ». Δήλωσε η Κάιλι μέσω twitter και στην συνέχεια, ανέβασε ένα ακόμη ποστ λέγοντας πως: ««Μπορώ να φτιάξω μια λίστα με 100 πράγματα που έχουν μεγαλύτερη σημασία από το πόσα χρήματα έχω».

 

 

 

Συντάκτης: Κατερίνα Δηλαβεράκη

Κατερίνα Δηλαβεράκη

Hello everyone! Είμαι η Κατερίνα Δηλαβεράκη, απόφοιτη σχολής δημοσιογραφίας, με πολύ μεγάλη αγάπη για την αρθρογραφία! Τα άρθρα μου στο Pretty Dose αφορούν διάφορα θέματα, από ενημερωτικά μέχρι gossip και lifestyle. Hope you enjoy them!

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency

Αρέσει σε %d bloggers: