Το Gossip Girl επέστρεψε και μαζί του η εφηβεία μας, καθώς δεν υπάρχει κανένας που δεν έχει δει έστω ένα trailer ρε αδερφέ. Κουτσομπολιά στους διαδρόμους, βασίλισσα του σχολείου, κακομαθημένα πλουσιόπαιδα και ένας μεγάλος έρωτας συνέθεσαν και το δικό μας εφηβικό όνειρο. 

Η αλήθεια είναι ότι περιμέναμε κάπως διαφορετικό το νέο Gossip Girl, είδαμε το πρώτο επεισόδιο από το reboot του HBO του θρυλικότερου καναλιού στην Αμερική και ειδήμονες στις πετυχημένες σειρές και ιδού οι σκέψεις μας.

#1. Το καστ

Περιμέναμε κάτι καλύτερο από το συγκεκριμένο καστ ηθοποιών οι οποίοι είχαν δημιουργήσει κάποιες παραπάνω προσδοκίες. Κανείς δεν μπορεί να συγκριθεί με τον λατρεμένο γόη Τσακ Μπας και αυτό φάνηκε, δεν βρέθηκε τελικά κάποιος αντάξιος της γοητείας του δικού μας bad boy. Ο Τόμας Ντόχερτι αρκετά καλός για τον ρόλο του νέου bad boy αλλά χωρίς κάποιο ενδιαφέρον, όπως και η νέα queen του Constance Billiard School αδιάφορη θα λέγαμε (oops). Γενικά δεν είναι και το πιο επιτυχημένο καστ που θα μπορούσαν να διαλέξουν.

#2. Το Story 

Δεν μας θυμίζει σε τίποτα το παλιό καλό Gossip Girl άλλωστε έαν ήταν ίδιο δεν θα είχε και κάποιο ενδιαφέρον. Βέβαια ούτε το τορινό story έχει κάτι εμδιαφέρον, καθώς μας αποκαλύπτει από την αρχή ποιος κρύβεται πίσω από τη θρυλική μορφή κουτσομπολιού και δεν έχει σίγουρα αυτή τη μορφή πια. Πλέον είναι ένας εκδηκιτικός χαρακτήρας που επιστρέφει απλά για να προκαλέσει χάος στις ζωές των πρωταγωνιστών. Αδιάφορο θα λέγαμε ενώ χάνει και την ουσία του.

#3. Μόδα στο απόλυτο μεγαλείο της

Η αλήθεια είναι ότι η μόδα δεν παραλείπεται από το reboot της σειράς καθώς παρακολουθούμε ένα μεγαλείο high fashion σε πιο προχωρημένο επίπεδο, καθώς η μόδα έχει εξελιχθεί. Παπούτσια Balenciaga, τσάντες Dior και Luis Vuitton μας θυμίζουν τις παλιές καλές εποχές της σειράς. Ενώ και τα ρούχα των πρωταγωνιστών έχουν ένα high class μια τελειότητα που τραβάει το ενδιαφέρον.

Αυτά είναι τα τρία βασικά θέματα που εντοπίσαμε στη σειρά και γενικότερα δεν μπορούμε ακόμη να καταδικάσουμε τη σειρά, καθώς κυκλοφόρησε μόνο το πρώτο επεισόδιο. Ας περιμένουμε λίγο ακόμη για να βγάλουμε ένα πιο ασφαλές συμπέρασμα….

ΧΟΧΟ Gossip Girl

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency