Ο διάσημος ράπερ Kanye West, πήρε την απόφαση και έκανε δωρεά ύψους 2 εκατ. δολαρίων, στην οικογένεια του αδικοχαμένου George Floyd, όπως και στις οικογένειες Ahmaud Arbery και Breonna Taylor, που πέθαναν επίσης από τα χέρια αστυνομικών.

Σύμφωνα με το CNN, τα χρήματα αυτά, έχουν σκοπό να καλύψουν νομικές αμοιβές για τις οικογένειες του Arbery και της Taylor, ενώ ένα μεγάλο άλλο μέρος της δωρεάς θα καλύψει πλήρως τα δίδακτρα για το κολέγιο της Gianna Floyd, την 6χρονη κόρη του George Floyd.

Ο Kanye αλλά και η σύζυγος του Kim Kardashian, έχουν πάρει θέση μέσω social media, μαζί με όλους τους υπόλοιπους διάσημους που αντέδρασαν στην δολοφονία του Floyd, και έχουν έχουν τοποθετηθεί επί του θέματος.

Συγκεκριμένα, η Kim Kardashian μίλησε για τις δολοφονίες των George Floyd, Ahmaud Arbery και Breonna Taylor σε μια ανάρτηση της, στο Instagram.

«Για χρόνια, με κάθε φρικτή δολοφονία ενός αθώου μαύρου άνδρα, γυναίκας ή παιδιού, πάντα προσπαθούσα να βρω τα σωστά λόγια για να εκφράσω τα συλλυπητήρια και την οργή μου, αλλά το προνόμιο που μου προσφέρεται από το χρώμα του δέρματός μου με αφήνει συχνά να νιώθω ότι αυτός δεν είναι ένας αγώνας που μπορώ πραγματικά να κάνω μόνη μου. Όχι σήμερα, όχι πια. Όπως και πολλοί από εσάς, είμαι θυμωμένη. Είμαι εξοργισμένη και αηδιασμένη. Είμαι εξαντλημένη από την θλίψη που νιώθω βλέποντας μητέρες, πατέρες, αδελφές, αδέλφια και παιδιά να υποφέρουν επειδή ο αγαπημένος τους δολοφονήθηκε ή φυλακίστηκε άδικα επειδή ήταν μαύρος», έγραψε η Kim.

 

Κατερίνα Δηλαβεράκη

Hello everyone! Είμαι η Κατερίνα Δηλαβεράκη, απόφοιτη σχολής δημοσιογραφίας, με πολύ μεγάλη αγάπη για την αρθρογραφία! Τα άρθρα μου στο Pretty Dose αφορούν διάφορα θέματα, από ενημερωτικά μέχρι gossip και lifestyle. Hope you enjoy them!

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency

Αρέσει σε %d bloggers: