Τέλειο για ανάλαφρο layering τα ανοιξιάτικα βράδια, ιδανικό για τις πιο χαλαρές στιγμές μας ακόμα και στο σπίτι, τέλειο πάνω από το μαγιό μας στην βόλτα στο νησί και άψογο όταν συνδυάζεται με το αγαπημένο μας, αν και χιλιοφορεμένο, denim σορτσάκι, το λινό πουκάμισο για εμάς είναι από τα κομμάτια που φωνάζουν καλοκαίρι. Δεν το αλλάζουμε με τίποτα, δεν το χορταίνουμε ποτέ και φαίνεται ότι την άποψή μας συμμερίζεται και κάθε influencer που αγαπά την διαχρονικότητα ακόμα και αν συνήθως πειραματίζεται με τις μεγαλύτερες τάσεις των ντεφιλέ.

Με το μυαλό μας να ταξιδεύει ήδη σε ένα καλοκαίρι αλλιώτικο από όλα τα προηγούμενα, εξοπλίζουμε τις βαλίτσες μας από τώρα ελπίζοντας να χαρούμε κάθε κομμάτι που επιλέξαμε. Αν πάλι δεν τα καταφέρουμε, ειδικά όσο αφορά το λινό πουκάμισο, μικρό το κακό: είναι το fashion item που αγοράζουμε φέτος και το χαιρόμαστε μέχρι να διαλυθεί εντελώς!

Δες τα αγαπημένα μας και διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει:

 

 

 

 

 

 

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency

Αρέσει σε %d bloggers: