Η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός Μάιλι Σάιρους, μετά από προβλήματα με εθισμούς, παραμένει καθαρή από κάθε ουσία, εδώ και έξι μήνες. Η 27χρονη τραγουδίστρια, μίλησε σε συνέντευξη στο περιοδικό Variety, και  αποκάλυψε πως ο αρχικός λόγος να κόψει τις ουσίες ήταν μία επέμβαση που έπρεπε να κάνει στις φωνητικές τις χορδές. Η Μάιλι στη συνέχεια ανέφερε πως μία ακόμα αιτία να παραμείνει νηφάλια από το αλκoόλ και τις ουσίες ήταν ότι έπρεπε να επικεντρωθεί στην μουσική  και την τέχνη της.

«Σκεφτόμουν πολλά για τη μητέρα μου. Η μαμά μου ήταν υιοθετημένη και κληρονόμησα μερικά από τα συναισθήματα που είχε, ένα από αυτά ήταν το συναίσθημα της εγκατάλειψης. Ήθελα να αποδείξω ότι είμαι επιθυμητή και πολύτιμη. Οι γονείς του πατέρα μου χώρισαν όταν ήταν 3 ετών, οπότε ο μπαμπάς μου μεγάλωσε μόνος του. Έχω ένα οικογενειακό ιστορικό, το οποίο έχει πολλές προκλήσεις σε θέματα εθισμού και ψυχικής υγείας. Έτσι λοιπόν τα σκέφτηκα όλα αυτά  και ρώτησα τον εαυτό μου: «Γιατί ζω με αυτό το τρόπο;» Κατανοώντας το παρελθόν, βλέπουμε το παρόν και το μέλλον πολύ πιο καθαρά. Νομίζω ότι η θεραπεία απεξάρτησης είναι υπέροχη», δήλωσε η Μάιλι Σάιρους.

«Δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα από το να νιώθεις υπέροχα ολόκληρο το εικοσιτετράωρο», ανέφερε μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια ενώ πρόσθεσε πως: «Απολαμβάνω να αντιλαμβάνομαι το 100% του χρόνου. Δεν θέλω να ξυπνάω και να γκρινιάζω. Θέλω να ξυπνάω και νιώθω έτοιμη».

 

 

Κατερίνα Δηλαβεράκη

Hello everyone! Είμαι η Κατερίνα Δηλαβεράκη, απόφοιτη σχολής δημοσιογραφίας, με πολύ μεγάλη αγάπη για την αρθρογραφία! Τα άρθρα μου στο Pretty Dose αφορούν διάφορα θέματα, από ενημερωτικά μέχρι gossip και lifestyle. Hope you enjoy them!

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency

Αρέσει σε %d bloggers: