Γέννησε η Emma Stone!

Η διάσημη ηθοποιός έγινε για πρώτη φορά μητέρα στα 32 της χρόνια. Σύμφωνα με τις πληροφορίες η Emma Stone γέννησε το Σάββατο 13 Μαρτίου. Το φύλο του μωρού δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί, ενώ η είδηση άργησε να γίνει γνωστή λόγω του ότι η ηθοποιός και ο σύζυγος της Dave McCary κρατούν την προσωπική τους ζωή όσο γίνεται περισσότερο, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η είδηση της εγκυμοσύνης της έγινε γνωστή όταν η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, ήταν ήδη πολύ κοντά στο να γεννήσει, διότι κρατάει ένα «χαμηλό προφίλ» σε ότι αφορά την προσωπική της ζωή.

Ακόμη και η σχέση της με τον Dave McCary, έμεινε «κρυφή» για αρκετό καιρό, και γνωστοποιήθηκε μετά τον γάμο τους τον Σεπτέμβριο του 2020.

 

Κατερίνα Δηλαβεράκη

Hello everyone! Είμαι η Κατερίνα Δηλαβεράκη, απόφοιτη σχολής δημοσιογραφίας, με πολύ μεγάλη αγάπη για την αρθρογραφία! Τα άρθρα μου στο Pretty Dose αφορούν διάφορα θέματα, από ενημερωτικά μέχρι gossip και lifestyle. Hope you enjoy them!

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency