Οι εκπτώσεις έχουν ξεκινήσει για τα καλά και είμαι σίγουρη πως και εσύ ψάχνεις για να βρεις τα πιο hot deals της σεζόν! Δυστυχώς δε μπορούμε να ξεχυθούμε στα μαγαζιά και να απολαύσουμε τις εκπτώσεις όπως παραδοσιακά θα κάναμε, σαν γυναίκες που σέβονται τον εαυτό τους! Παρόλα αυτά, εγώ έκανα μια διαδικτυακή βόλτα,  σε ελληνικά online shops και σου έχω ψάρι σπαρταριστό!

Να σημειώσουμε ότι το 2020 -και όπως φαίνεται θα συνεχίσουμε και το 21- τιμήσαμε περισσότερο από ποτέ το comfort στην ένδυση αλλά και την υπόδηση μας! Έχουμε και χειμώνα και από ότι λένε τα τελευταία νέα, ο καιρός θα αρχίσει να μοιάζει Ανταρκτική όποτε τι πιο ζεστό και άνετο από ένα ζευγάρι μποτάκια για όλη την ημέρα;

Σου έχω λοιπόν τα 5 πιο στυλάτα ζευγάρια μποτάκια που βρήκα στις εκπτώσεις και μάλιστα σε τιμές σοκ , έως 40 ευρώ! Είναι σίγουρο πως θα τα φοράς έως ότου εμφανιστούν οι πρώτες ζέστες! Ναι ναι! Ρίξε μια ματιά και ξεκίνα να ετοιμάζεις καλάθι για να προλάβεις νούμερο!

Celebrity shoes

Δίπατα μποτάκια, 32.99€, celebrity-shoes.gr

Iris luxury shoes

Αρβύλα λευκή, 39.90€, Iris Luxury Shoes

Luigi

Αρβυλάκια δίσολα,  39.99€ , luigi.gr

Decoro

Αρβυλάκια suede , 24.99€ , decoro.gr

Olympic stores

Αρβυλάκια croco , 29.99€ , olympicstores.gr

 

 

Συντάκτης: Παπαδοπούλου Γεωργία

Fashion Marketing &Retailing AUEB

Γεωργία Παπαδοπούλου

Hello pretty people! Είμαι η Γεωργία και η μόδα είναι το πάθος μου! Θα με βρεις στο Pretty Dose , στις στήλες Fashion&Beauty και Shopping Dose! Stay tuned! xxx

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency