Η καραντίνα καλά κρατεί ! Και ο ελεύθερος μας χρόνος δυστυχώς η ευτυχώς , συνέχεια αυξάνεται . Και επειδή καλό το netflix , τα βιβλία και τα social media αλλά πλέον νιώθεις να έχεις γίνει ένα με το κρεβάτι σου , και το μυαλό σου σπάνια λειτουργεί , είμαι εδώ για να σου προτείνω κάτι πιο διασκεδαστικό , που παράλληλα θα ακονίσει και λίγο το μυαλό σου . Παίξε επιτραπέζια! Όχι δεν είναι μόνο για παιδάκια , αν και σε περίπτωση που είσαι γονιός αποτελούν καλή ασχολία να περάσεις πιο όμορφα τον χρόνο σου και μαζί τους. Άντε λοιπόν , πάρε παιδιά , φίλους , γονείς , σχέση , όποιον περνάει μαζί σου αυτές τις μέρες στο σπίτι τέλος πάντων , και γίνε ο δυνατότερος παίκτης . Και με την νίκη !

•Παιχνίδια με λέξεις.

Είσαι καλός στην περιγραφή?Στην ορθογραφία? Οποία και αν είναι η σχέση σου με τις λέξεις σίγουρα θα διασκεδάσεις παίζοντας taboo, scrabble,κρεμάλα και άλλα παιχνίδια που χρειάζονται παρατηρητικότητα, ταχύτητα και καλή διάθεση.Ιδανικο για να το παίξεις με πολλούς παίχτες όπως ας πούμε με την οικογένειά σου αφού δεν είναι δύσκολα και οι περισσότεροι τα γνωρίζουμε ήδη και τα αγαπάμε.

• Τάβλι και σκάκι

Αν είσαι φοιτητής ή πηγαίνεις συχνά σε καφενεία (!) τότε ξέρεις σίγουρα τάβλι αν όχι καιρός να μάθεις.Το κλασσικό παραδοσιακό παιχνίδι με τα πουλιά και τα ζάρια είναι εθιστικό,όχι παντα τόσο απλό και χρειάζεσαι μόνο ένα άτομο για να παίζετε non stop τα απογεύματα της καραντίνας.Σε περίπτωση που ξέρεις σκάκι (εδώ ζηλεύουμε)το lockdown σου δίνει την ευκαιρία να κερδίσεις άπειρες φορές με ρουα ματ τον αντίπαλο σου, οποίος πιθανόν να μην ξέρει τίποτα οπότε μάντεψε ποιος θα κάνει τον δάσκαλο!

•Σαν επιτραπέζια αλλά…σε app.

Ξέρω ξέρω υπάρχουν και αυτοί που δεν έχουν κάποιο αγάπημενο επιτραπέζιο, στην κλασσική μορφή , στο σπίτι τους.Αν είσαι ένας από αυτούς τότε το ίντερνετ έχει και πάλι μεριμνησει για σένα . Άπειρες εφαρμογές , παιχνίδια όπως παντομίμα , πες βρες , τροχός της παρέας και γενικά πολλά διαφορετικά apps τα οποία ναι μεν χρειάζονται μεγαλη παρέα, αλλά σίγουρα όλοι έχουμε smartphones οπότε μπορούμε να παίξουμε άνετα με όλους μας τους φίλους μέσω βιντεοκλήσεων, έχοντας παραλληλα ανοιχτές τις εφαρμογές.

Συντάκτρια: Σοφία Γκατζού.

Σοφία Γκατζού

Hello everyone! Είμαι η Σοφία, και μέσα από τα άρθρα μου προσπαθώ και εγώ να κάνω την καθημερινότητα σου λίγο πιο pretty! Συμβουλές, lifestyle , ψυχολογία, και γενικά ό,τι άλλο θέλω να μοιραστώ μαζί σου είναι μόνο εδώ!

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency