Τα σημάδια της ακμής είναι ενοχλητικά όμως δεν είναι κάτι για το οποίο πρέπει να ντρεπόμαστε.

Εάν είχες στο μυαλό σου πως τα σημάδια από την ακμή είναι κάτι για το οποίο δεν πρέπει να ντρέπεσαι, η Hailey Bieber πόσταρε μια selfie στα stories  της στο Instagram όπου φοράει eye patches για τα σημάδια στο πρόσωπο της. Όπως όλες μας η Hailey έχει τα σημάδια στο πρόσωπο της και δεν τα κρύβει, και όταν το κάνει χρησιμοποιεί το διαχρονικό skincare brand Starface για βοήθεια.

Εάν δεν έχετε δοκιμάσει ακόμη patches για τα στίγματα από την ακμή, τότε ήρθε η ώρα καθώς αυτά τα patches κάθονται επάνω στην κηλίδα και λειτουργούν ώστε να απορροφήσουν τις τοξίνες, να μειώσουν την φλεγμονή και να θεραπεύσουν την περιοχή. Τα Starfaces – Hydro Stars είναι κατασκευασμένα από υδροκολλοειδές, ένα συστατικό που χρησιμοποιείται στις χειρουργικές κρέμες που βοηθούν στην καλύτερη απορρόφηση των υγρών και των βακτηρίων. Επίσης ο σχεδιασμός τους είναι ιδιαίτερα ευχάριστος καθώς έχουν σχήμα αστεριού.

Εκτός από το ότι βοηθάει στην αντιμετώπιση της κηλίδας (δεν προορίζεται για μια συγκεκριμένη περιοχή) στο πρόσωπο, τα patches αποτρέπουν την συλλογή κηλίδων ενώ με το αυτοκόλητο δεν μπορείς να τα ακουμπήσεις, κάτι που βοηθάει ώστε η περιοχή να μην μολυνθεί.

Πέρα από τα Starface μπορείτε μπορείτε να δείτε και το προϊόν της Squish Flower Power Acne Patches, ή τα patches της Killa που αποτρέπουν την εμφάνιση των σημαδιών.

Συντάκτρια: Έλενα Παπαδοπούλου

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency