Ένα νέο trend στα Jean μόλις εμφανίστηκε! Μάλιστα είναι εμπνευσμένο από τη δεκαετία του 90!

Μιλάμε για το two tone denim! Τι είναι? Δυο τόνοι στο ίδιο τζιν!

Με λίγα λόγια, το τζιν σου αντί να είναι ένα χρώμα τώρα θα είναι διχρωμο! Τέλειο; Εδώ και λίγες ημέρες πολλά γνωστά brands με γυναικεία ρούχα , στην καινούρια collection τους μετά την Black Friday , λανσαραν αυτά τα πρωτότυπα 90s two tones Jeans!

Φυσικά σαν fashion lovers δε μπορούσαμε να μην το σχολιάσουμε! Σου αρέσει το trend ; Τα ευχάριστα νέα είναι πως αυτή η διχρωμία στα denim ήρθε για να μείνει και το 2021 και δεν είναι μόνο στα παντελόνια αλλά και σε denim μπουφάν! Επίσης θα βρεις στην αγορά και υφασμάτινα παντελόνια με διαφορετικό χρώμα ή ακόμη κ ύφασμα αλλά και blazers! Φαίνεται πως το two tones θα κάνει θραύση φέτος! Σίγουρα θα το δοκιμάσουμε!  Εσύ;

Όχι μόνο 2 τόνοι αλλά πολλοί και διαφορετικοί πάνω σε ένα τζιν παντελόνι! Με αυτό το τζιν ένα απλό outfit παίρνει τώρα άλλη διάσταση!

Η διχρωμία στο μεγαλείο της!

Σε ανοιχτόχρωμο,  δε τραβάει τόσο τα βλέμματα όσο στο κλασσικό denim αλλά και πάλι ξεχωρίζει Και μας αρέσει!

 

Συντάκτης: Παπαδοπούλου Γεωργία

Fashion Marketing &Retailing AUEB

 

 

 

 

 

Γεωργία Παπαδοπούλου

Hello pretty people! Είμαι η Γεωργία και η μόδα είναι το πάθος μου! Θα με βρεις στο Pretty Dose , στις στήλες Fashion&Beauty και Shopping Dose! Stay tuned! xxx

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency