Δεν είναι λίγες οι φορές που σου έχω μιλήσει για τα neutrals! Σήμερα βρήκα αλλη μια ευκαιρία να σου μιλήσω αφου μετά τη χιονόπτωση των περασμένων ημερών, βγήκε ο ήλιος,  η μέρα μεγάλωσε και όσο πάει περισσότερο και όλα θυμίζουν τα προεόρτια της αγαπημένης μου εποχής, που είναι η Άνοιξη!

Έρχεται η άνοιξη λοιπόν και η καλύτερη επιλογή που έχεις να κάνεις στη χρωματική παλέτα των look σου, μπορώ με βεβαιότητα να σου πω πως είναι οι γήινοι τόνοι! Δε φτάνει ένα μπεζ πουλόβερ ή ένα καμηλό παλτό! Σου προτείνω να κάνεις total σύνολα σε γήινες αποχρώσεις! Είναι ότι πιο elegant αλλά και μοδάτο χωρίς αμφιβολία!

Σου έχω ξανατονίσει πως με τα neutrals ρούχα μπορείς να δείχνεις πολύ ακριβά ντυμένη χωρίς στην πραγματικότητα να είσαι! Επειδή λοιπόν, θέλουμε το ντύσιμο μας να δείχνει “πλούσιο” και να βγάζει μια υψηλή αισθητική η μόνη επιλογή αλλά και η πιο safe είναι η επιλογή των γήινων τόνων!

Πίστεψε με ακόμη και το πιο athleisure look έχει άλλη δυναμική σε αυτούς τους τόνους! Βουρ για γήινα λοιπόν!

Βρες μερικές ιδέες για να πετύχεις το total look παρακάτω!

Γεωργία Παπαδοπούλου

Hello pretty people! Είμαι η Γεωργία και η μόδα είναι το πάθος μου! Θα με βρεις στο Pretty Dose , στις στήλες Fashion&Beauty και Shopping Dose! Stay tuned! xxx

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency