Όπως η μόδα στα ρούχα , τα παπούτσια , τα αξεσουάρ αλλά και το μακιγιάζ προχωράει και αλλάζει συνεχώς έτσι και τα σχήματα των φρυδιών έχουν τη δική τους εποχή έτσι και οι τάσεις στα φρύδια αλλάζουν συνεχώς!

Δε γίνεται λοιπόν να παραλείψω  την απόλυτη τάση στα φρύδια τώρα! Πρόκειται για το απόλυτο beauty trend για φέτος και είναι τα μεγάλα φυσικά φρύδια!

Λοιπόν ήρθε η ώρα να μεγαλώσεις τα φρύδια σου! Η απόλυτη τάση στα φρύδια σου λοιπόν για φέτος είναι τα μεγάλα φρύδια και σχηματισμένα και χτενισμένα με κερί ή τζελ προς τα πάνω! Oι influencers τρελαίνονται και σίγουρα μία από τις πιο αγαπημένες σου  έχει υιοθετήσει την τάση! Ξέχνα λοιπόν το τσιμπηδάκι και το ψαλιδάκι και άσε τα φρύδια σου να μεγαλώσουν φυσικά! Το φυσικό αυτό look δίνει μια παιδικότητα στο πρόσωπό σου και το κάνει να φαίνεται ακόμη πιο νεανικό!

Tip: Προτίμησε πιο φυσικό μακιγιάζ για να αναδεικνύεται καλύτερα η επιδερμίδα σου και να φαίνονται τα υπέροχα φρύδια σου!

 

 

 

 

Συντάκτης: Παπαδοπούλου Γεωργία 

Fashion Marketing & Retailing AUEB

 

 

 

Γεωργία Παπαδοπούλου

Hello pretty people! Είμαι η Γεωργία και η μόδα είναι το πάθος μου! Θα με βρεις στο Pretty Dose , στις στήλες Fashion&Beauty και Shopping Dose! Stay tuned! xxx

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency

Αρέσει σε %d bloggers: