Λάτρεις του street style ακόμη και μέσα στην καραντίνα πρέπει να ξέρετε τα πάντα για τα νέα academy loafers της Luis Vuitton που μας έχουν κλέψει την καρδιά με την πρώτη ματιά.

Καθώς όλοι οι influencers του πλανήτη δηλώνουν πίστη στα αγαπημένα τους Bottega shoes και στα pirate boots της Chanel, εμείς ως γνήσιοι αντιδραστικοί τύποι όπως και πολλοί διάσημοι σταρ του Hollywood δείχνουν τη λατρεία τους στα academy  loafers και αλλάζουν τους κανόνες στο street style.

Την αρχή του preppy style σε συνδυασμό με τα loafers έκανε η αγαπημένη Bella Hadid όπου και το απογείωσε μαζί με το mamma Jean της, ανεβάζοντας το στυλ της σε άλλο επίπεδο. Τα συγκεκριμένα loafers διαθέτουν μία μεγάλη αγκράφα χρυσή και σίγουρα τραβούν την προσοχή της Bella.

Μπορείς να τα συνδυάσεις με μαύρο λεπτό καλσόν και την αγαπημένη σου little black φούστα και αμέσως θυμίζεις εκείνο το college girl που βλέπεις στις αγαπημένες σου σειρές. Μπορείς να το κάνεις και πιο αυστηρό βάζοντας ένα πουλόβερ με λαιμόκοψη total black. Φυσικά πάντα με την απαραίτητη μάσκα μας, γιατί πάνω από όλα σημασία έχει η υγεία μας. Ακόμη καλύτερα βέβαια όταν μπορούμε να συνδυάσουμε στυλ και προστασία.

Βρείτε τα εδώ: louisvuitton.com

Συντάκτρια: Έλενα Παπαδοπούλου

 

 

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency