Δείτε τις top τάσεις φωτιστικών που κλέβουν την παράσταση!

Δείτε τις top τάσεις φωτιστικών που κλέβουν την παράσταση!

Το interior design κάνει άλματα και με τις προτάσεις του δημιουργεί νέες συνθήκες στην καθημερινότητά μας στο σπίτι. 

Τα έπιπλα καθορίζουν ως  έναν βαθμό την ατμόσφαιρα στο σπίτι αλλά και τη δική μας. Έχουν σημασία: το χρώμα τους, το σχέδιό τους, το σημείο που τοποθετούνται. Όλα τα αντικείμενα συνεργάζονται και συνομιλούν μεταξύ τους αλλά και με εμάς.

Ζώντας σε ένα περιβάλλον με χρώματα αρμονικά συνδυασμένα, με έπιπλα λειτουργικά, με αντικείμενα που έχουν προσωπικότητα –λίγα σε αριθμό-, και καλό φωτισμό, οι μέρες στο σπίτι κυλούν με relaxing ατμόσφαιρα που προστατεύει την ψυχολογία μας.

Σε αυτό το άρθρο, μιλάμε για το φωτιστικό που επιλέγουν τους τελευταίους μήνες οι deco lovers και δίνει μια ιδιαίτερη νότα χρώματος σε κάθε δωμάτιο.

Ένα φωτιστικό στις αποχρώσεις του γλυκού, απαλού και χαλαρωτικού ροζ  (που τείνει να γίνει ένα διαχρονικό χρώμα για την διακόσμηση των εσωτερικών χώρων) είναι η νέα εμμονή των ανθρώπων που ζουν σε μοντέρνα διαμερίσματα του εξωτερικού.

Είναι chic, δεν δημιουργούν χρωματική παραφωνία στο χώρο και δίνουν μια luxurious νότα σε κάθε δωμάτιο. Γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλή στους κύκλους του interior design και αντικείμενο αναζήτησης των χρηστών στο Pinterest -που εμπνέει εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο για την διακόσμηση του σπιτιού τους.

Δείτε μέσα από φωτογραφίες πώς ένα φωτιστικό δαπέδου, ένα επιτραπέζιο φωτιστικό ή ένας πολυέλαιος σε αυτό το χρώμα μπορούν να γίνουν πρωταγωνιστές κάθε δωμάτιο.

View this post on Instagram

Happy Monday! Today has been productive WFH and the sun is once again shining which is the perfect mood booster. Anyway, I’ve been thinking about the next items on my list with the flat and I’ve arrived at a need for dusky pink accessories. Keen to incorporate it into our bedroom (once I’ve convinced the OH) with some bedding and a statement light. I’m obsessed with this light fixture, if anyone knows where it is from or of something similar please let me know! Inspo pictures thanks to Pinterest. #interiors #homedecor #interiorinspo #homeinspo #interiorsquares #bedroomdecor #pinkchandelier #duskypink #myhomevibe #myhomestyle #dabblingwithdecor #interiors123 #whiteinterior #home

A post shared by Little London Home (@littlelondonhome1) on