Το interior design κάνει άλματα και με τις προτάσεις του δημιουργεί νέες συνθήκες στην καθημερινότητά μας στο σπίτι. 

Τα έπιπλα καθορίζουν ως  έναν βαθμό την ατμόσφαιρα στο σπίτι αλλά και τη δική μας. Έχουν σημασία: το χρώμα τους, το σχέδιό τους, το σημείο που τοποθετούνται. Όλα τα αντικείμενα συνεργάζονται και συνομιλούν μεταξύ τους αλλά και με εμάς.

Ζώντας σε ένα περιβάλλον με χρώματα αρμονικά συνδυασμένα, με έπιπλα λειτουργικά, με αντικείμενα που έχουν προσωπικότητα –λίγα σε αριθμό-, και καλό φωτισμό, οι μέρες στο σπίτι κυλούν με relaxing ατμόσφαιρα που προστατεύει την ψυχολογία μας.

Σε αυτό το άρθρο, μιλάμε για το φωτιστικό που επιλέγουν τους τελευταίους μήνες οι deco lovers και δίνει μια ιδιαίτερη νότα χρώματος σε κάθε δωμάτιο.

Ένα φωτιστικό στις αποχρώσεις του γλυκού, απαλού και χαλαρωτικού ροζ  (που τείνει να γίνει ένα διαχρονικό χρώμα για την διακόσμηση των εσωτερικών χώρων) είναι η νέα εμμονή των ανθρώπων που ζουν σε μοντέρνα διαμερίσματα του εξωτερικού.

Είναι chic, δεν δημιουργούν χρωματική παραφωνία στο χώρο και δίνουν μια luxurious νότα σε κάθε δωμάτιο. Γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλή στους κύκλους του interior design και αντικείμενο αναζήτησης των χρηστών στο Pinterest -που εμπνέει εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο για την διακόσμηση του σπιτιού τους.

Δείτε μέσα από φωτογραφίες πώς ένα φωτιστικό δαπέδου, ένα επιτραπέζιο φωτιστικό ή ένας πολυέλαιος σε αυτό το χρώμα μπορούν να γίνουν πρωταγωνιστές κάθε δωμάτιο.

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency

Αρέσει σε %d bloggers: