Ασπρόμαυροι συνδυασμοί που θα λατρέψεις να δοκιμάσεις στα νύχια σου!

Ασπρόμαυροι συνδυασμοί που θα λατρέψεις να δοκιμάσεις στα νύχια σου!

 

Απλό ή περίπλοκο, μινιμαλίστικ ή chic ακόμα και ελάχιστα κιτς όλα επιτρέπονται στα νύχια. Αρκεί να το υποστηρίζεις και να σ αρέσει! Εάν είσαι από αυτές που προτιμάς τους ασπρόμαυρους συνδυασμούς τις παρακάτω ιδέες θα τις λατρέψεις!

Minimalistic λεπτομέρειες

Άσπρο ή nude βερνίκι και μικρές μαύρες λεπτομέρειες όπως αστεράκια, καρδούλες ή ότι σε εκφράζει είναι πολύ της μόδας! Το πιο ωραίο είναι πως το συγκεκριμένο σχέδιο μπορείς να το κάνεις και μόνη σου στο σπίτι εάν το χέρι σου πιάνει και έχεις φυσικά και τον ανάλογο εξοπλισμό.

 

Καρό νύχια

 

Το καρό λογικά δεν θα βγει ποτέ από την μόδα απλά θα προσαρμόζεται με τα trend της εποχής. Αυτό το σχέδιο είναι λίγο δύσκολο να το προσπαθήσεις μόνη σου για αυτό καλύτερα να το αφήσεις στους ειδικούς και για ένα όμορφο αποτέλεσμα!

 

Μαύρα φτερά

View this post on Instagram

Wheatgrass anyone?🌿🌿 @kissproducts

A post shared by Gina Edwards (@ginaedwards_) on

Τα φτερά συμβολίζουν την ελευθερία, τις αλλαγές, το πέταγμα των πουλιών και την ζωή. Μπορείς να ζητήσεις από μία ειδικό να στο ζωγραφίσει είτε σε άσπρο νύχι είτε σε μαύρο νύχι με άσπρα φτερά. Μοναδικό πρωτότυπο και όπως και να έχει όταν συμβολίζουν κάτι τα νύχια σου είναι πιο «εσύ»!

 

Γεωμετρικά σχέδια

Ένα από τα σχέδια που είναι δύσκολο ακόμα και να εξηγήσεις στην ειδικό τι ακριβώς θέλεις. Ευτυχώς υπάρχουν άπειρα γεωμετρικά σχέδια που μπορείς να επιλέξεις και να τα συνδυάσεις και ανάλογα με το σχήμα του νυχιού σου.

 

Γατάκια στα νύχια σου

Ακόμα και αν δεν είσαι φαν των μακριών νυχιών αυτό το σχέδιο είναι τόσο μοναδικό που δεν χρειάζονται πολλά πολλά! Βρες μια κοπέλα που της αρέσουν τα περίπλοκα και γλυκά σχέδια και… καλοφόρετα!

 

Συντάκτης: Μιλένα Αμπράμοβιτς, δημοσιογράφος