Η Χάρις Αλεξίου, μια από τις μεγαλύτερες ερμηνεύτριες ελληνικού τραγουδιού, «αποχαιρετά» το τραγούδι.

Όπως δήλωσε συγκινημένη η αγαπητή τραγουδίστρια, στην εκπομπή του Δεύτερου Προγράμματος, πρόκειται για μια προσωπική απόφαση που ήρθε με φυσικό τρόπο.

«Δεν πάει η φωνή μου πια, δεν με ακούει η φωνή μου…», είπε χαρακτηριστικά η Χάρις Αλεξίου.

Λίγο μετά την κυκλοφορία του νέου δίσκου της με τα «Τραγούδια της Ξενιτιάς», η ερμηνεύτρια αποφάσισε και ανακοίνωσε πως ήρθε το τέλος στην μεγάλη καριέρα της.

«Είπα ότι είναι καλύτερο να σταματήσω… Δεν είναι σωστό. Στο «χειρόγραφο» υπήρχε ήδη το πρόβλημα. Αυτό ήταν το τελευταίο μουσικό που έκανα. Όταν με κάλεσε ο Θάνος Μικρούτσικος στους Βράχους του είπα «Θάνο μου δεν τραγουδώ, αλλά θα είμαι εκεί για σένα…» Το έκανα, μετά πήρα λίγο θάρρος και μετά όταν συνεργάστηκα με τον Ξαρχάκο πήρα την οριστική απόφαση, είπα «δεν σου αξίζει να συνεχίσεις», υπογράμμισε, η Χαρούλα Αλεξίου.

«Δεν ήταν κάτι απλό, βεβαίως και το πένθησα. Δεν είπα ότι θα παλέψω και θα αγωνιστώ για αυτό. Σκέφτηκα να αφήσω τη φυσική φθορά. Είπα «μην είσαι τώρα νούμερο που βγαίνει και προσπαθεί να φτάσει τη νότα». Αφού δε μπορεί πια η φωνή σου να το βγάλει αυτό. Σεβάσου αυτό που έχεις κάνει μέχρι τώρα. Δε γράφω πια τραγούδια. Όταν και αν γράψω ξανά, θα περάσει κάποιος χρόνος γιατί αυτόματα μου βγαίνει να το τραγουδήσω. Οπότε τι να γράψω τώρα;», πρόσθεσε, αφήνοντας το κοινό συγκινημένο.

Κατερίνα Δηλαβεράκη

Hello everyone! Είμαι η Κατερίνα Δηλαβεράκη, απόφοιτη σχολής δημοσιογραφίας, με πολύ μεγάλη αγάπη για την αρθρογραφία! Τα άρθρα μου στο Pretty Dose αφορούν διάφορα θέματα, από ενημερωτικά μέχρι gossip και lifestyle. Hope you enjoy them!

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency

Αρέσει σε %d bloggers: