Η Πάολα επιστρέφει δυναμικά με το νέο της single «Αμετανόητη», που κυκλοφόρησε μόλις χθές μαζί με βίντεοκλιπ, και έχει ήδη «ταράξει τα νερά» του YouTube!

H πιο σημαντική λαϊκή ερμηνεύτρια της γενιάς της ερμηνεύει με την ιδιαίτερη φωνής της, ένα τραγούδι διαφορετικό από αυτά που την έχουμε συνηθίσει, σε μουσική Γιάννη Φρασέρη και στίχους Βασίλη Γιαννόπουλου.

«Φοβάμαι όσους την μοίρα μου στα χέρια τους κρατάνε, δυο μάτια αθώα παιδικά που με κοιτάνε, και όσους με όρθια την παλάμη χαιρετάνε…», τραγουδά η Πάολα, καυτηριάζοντας με τους στίχους, τα κακώς κείμενα και την υποτιθέμενη πολιτική ορθότητα.

Το «Αμετανόητη» συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικό και εξίσου δυναμικό βίντεο κλιπ, σε σκηνοθεσία του κορυφαίου Κωνσταντίνου Ρήγου.

Το νέο τραγούδι της Πάολα, φαίνεται πως έχει ήδη γραφτεί στην λίστα με όλα τις τα επιτυχημένα τραγούδια που μας έχει χαρίσει τα τελευταία χρόνια!

Δείτε το βίντεο εδώ:

Κατερίνα Δηλαβεράκη

Hello everyone! Είμαι η Κατερίνα Δηλαβεράκη, απόφοιτη σχολής δημοσιογραφίας, με πολύ μεγάλη αγάπη για την αρθρογραφία! Τα άρθρα μου στο Pretty Dose αφορούν διάφορα θέματα, από ενημερωτικά μέχρι gossip και lifestyle. Hope you enjoy them!

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency