Ο δικηγόρος του διάσημου τραγουδιστή, μίλησε στον ΑΝΤ1 και δήλωσε μεταξύ άλλων πως: «Είναι ένας τυχαίος έλεγχος, όπως παρουσιάστηκε, τον σταματούν και καλά έκαναν, του ζητούν τα χαρτιά του και είναι όλα καλά. Τι είναι αυτό που προκάλεσε γενικό έλεγχο του αυτοκινήτου; Η ΕΛΑΣ κάνει 55 χιλ. ελέγχους όλο το Σαββατοκύριακο, δεν άκουσα και άλλες περιπτώσεις να ελέγχουν όλο το αυτοκίνητο».

Όσο αφορά τις κατηγορίες για κατοχή ναρκωτικών, ο Αλέξης Κούγιας τόνισε ότι έχει αμφιβολίες, ενώ ανέφερε ότι ο πελάτης του «φοβάται ακόμα και τα φάρμακα και είναι κατά».

Σχετικά με το όπλο που βρέθηκε επίσης στο όχημα του Νότη Σφακιανάκη, ο δικηγόρος του υπογράμμισε: «Από το 2000 είχε άδεια. Έκανε δύο αιτήσεις και απορρίφθηκαν. Πως γίνεται η αστυνομία να του δίνει το 2000 και από το 2017 δεν του δίνει. Άδεια έχουν ακόμα και μετρ νυχτερινών κέντρων, πλουσιόπαιδα των Νοτίων και Βορείων προαστίων. Και κάποιοι δημοσιογράφοι που το έχουν, όπως μ’ αρέσει να το λέω ως… προέκταση τους πέους. Δεν σημαίνει αυτό ότι δεν είναι παράνομο, αλλά μου κάνει εντύπωση».

Δείτε παρακάτω την συνέντευξη του Αλέξη Κούγια στον ANT1:

 

 

 

Συντάκτης: Κατερίνα Δηλαβεράκη

Κατερίνα Δηλαβεράκη

Hello everyone! Είμαι η Κατερίνα Δηλαβεράκη, απόφοιτη σχολής δημοσιογραφίας, με πολύ μεγάλη αγάπη για την αρθρογραφία! Τα άρθρα μου στο Pretty Dose αφορούν διάφορα θέματα, από ενημερωτικά μέχρι gossip και lifestyle. Hope you enjoy them!

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency