Για τους λάτρες των ταινιών τρόμου η νέα ισπανική προσθήκη του Netflix, “Ακούω φωνές” ή αλλιώς “Voces”, είναι η κατάλληλη επιλογή.

Φαντάσματα, μάγισσες, κυνηγοί πνευμάτων, ένα παιδί και φωνές.. παρέα με τα λεγόμενα jump scares και σκηνές που καθηλώνουν τον θεατή, συντελούν στο απόλυτο θρίλερ.

Η ταινία παρουσιάζει την ζωή του Ντάνιελ και της οικογένειας του, του γιου του Ερίκ και της γυναίκας του Σάρας.

Έπειτα από ασυνήθιστα συμβάντα μετά την μετακόμιση τους σε ένα παλιό σπίτι, ο Έρικ ακούει συνεχώς φωνές και ζωγραφίζει “το μέλλον”.

Η επίσκεψη μιας ψυχολόγου, τους αφήνει σχετικά ήρεμους, αφού η διάγνωση της ήταν η απεριόριστη φαντασία του μικρού αγοριού λόγο στρες.

Ο θάνατος της ψυχολόγου μετά την επίσκεψη της ήταν η αρχή του τέλους.

Σειρά είχε ο Έρικ ο οποίος βρέθηκε νεκρός μέσα στην πισίνα από αδιευκρίνιστους λόγους.

Ο χαμός του γιου τους γίνεται η αφορμή να εγκαταλείψει το σπίτι η Σάρα και να μείνει πίσω ο Ντάνιελ.

Η φωνή του γιου του το βράδυ τον κάνει να καλέσει κυνηγούς πνευμάτων, οι οποίοι θα ανακαλύψουν πως τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται.

Η αναζήτησή τους θα τους οδηγήσει στο σκοτεινό παρελθόν, της Ισπανίας, όπου κατά την διάρκεια δολοφονιών μαγισσών δείχνει τους απάνθρωπους μηχανισμούς βασανιστηρίων…μηχανισμοί οι οποίοι βρίσκονται στο υπόγειο του, αφού ήταν το σπίτι στο οποίο έπαιρναν μέρος.

Ένα μυστήριο που ξεκινάει από το θάνατο του γιού του, παίρνει μια απίστευτη τροπή όταν το τέλος το είχε ήδη ζωγραφίσει πριν τον θάνατο του ο μικρός.

Ένα τέλος που κανείς δεν περίμενε..

 

Σοφία Διάκου

Hey pretty people! Είμαι η Σοφία και το πάθος μου είναι η δημοσιογραφία. Παρέα θα "ταξιδέψουμε" στον κόσμο των σχέσεων, της ψυχολογίας, του πολιτισμού και δεν θα λείψουν συνεντεύξεις από ενδιαφέροντα πρόσωπα. Enjoy💜

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency

Αρέσει σε %d bloggers: