Συναισθηματικά δεμένοι ή όχι;

Θα λέγαμε πως οι εποχές που ζούμε δεν είναι και τόσο αθώες, όπως παλιά! Πολλά πράγματα έχουν αλλάξει ριζικά, άλλοτε προς το καλό, και άλλοτε προς το κακό!

Εποχές που οι σχέσεις δοκιμάζονται, ερωτικές, φιλικές ή οικογενειακές. Ποιοι είναι πραγματικά αυτοί που μας αγαπάνε και σέβονται την ανθρώπινη αξιοπρέπεια; Φυσικά, δεν εννοώ να μας αγαπάνε, επειδή είμαστε, κάποιου το ταίρι , η είμαστε συγγενείς με κάποιον, ή καλοί φίλοι, αλλά να μας αγαπάνε, επειδή είμαστε εμείς και έχουμε προσωπικότητα!

Όλα φαίνονται τόσο ρόδινα και υπέροχα στην αρχή μιας σχέσης, μέχρι που τα πράγματα παίρνουν άλλη τροπή! Ξαφνικά όλοι όσοι ήταν στο πλάι μας, ή ήθελαν να συναναστρέφονται μαζί μας απομακρύνθηκαν! Θες να το πεις, ότι δεν πέρασε το δικό τους; Μήπως απλά έχετε διαφορετική νοοτροπία ο ένας από τον αλλον; Μήπως αλλά περίμεναν και άλλα κατέληξαν να βλέπουν; Πες το όπως θες, το αποτέλεσμα είναι ίδιο! Σχέσεις αρρωστημένες, που βλάπτουν την ψυχική μας και σωματική μας υγεία, πρέπει να τελειώνουν και όσο το δυνατόν πιο σύντομα!

Δεν έχουμε ανάγκη από σχέσεις  περιστασιακές, ούτε τοξικές, αλλά από σχέσεις καθώς και ανθρώπους που είναι διατεθειμένοι και έχουν την καλή διάθεση να δημιουργήσουν σχέσεις σταθερές και διάρκειας! Άτομα, που σου δείχνουν έμπρακτα ότι σε θέλουν στην ζωή τους!

Βλέπεις πως εκεί έξω <αγαπάνε την σάρκα>, και όχι την ψυχή! Ψυχή τε και σώματι είναι άρρηκτα συνδεδεμένα μεταξύ τους! Το ένα δεν μπορεί να συνυπάρξει χωρίς το άλλο! Και για να πεις πως όντως είσαι με κάποιον πρέπει αυτά τα δύο να συνδυάζονται! Μόνο του το ένα είναι εκμετάλλευση!

Συντάκτης: Γεωργία Ρήγα

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency