Η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ Sharon Stone, είναι μία δυναμική και σέξι γυναίκα, που παραμένει ιδιαίτερα ποθητή. Σε δήλωση της ανέφερε ότι πλέον δεν ενδιαφέρεται να βρει σύντροφο, ενώ προτεραιότητά της αποτελούν οι φίλοι και η οικογένειά της.

«Έχω τελειώσει με τα ραντεβού. Επειδή απλώς βρίσκω πως οι άνθρωποι δεν είναι ειλικρινείς και δεν αξίζουν τον χρόνο μου. Απολαμβάνω τον χρόνο μόνη μου και με τα παιδιά και τους φίλους μου περισσότερο. Απλώς νιώθω πως δεν χρειάζομαι ένα ακόμη παιδί, δεν θέλω άλλη ανειλικρίνεια και παιχνιδάκια. Δεν ξέρω πώς να το θέσω με τρόπο πολιτικό ορθό. Δε θεωρώ πως οι άντρες βρίσκονται στο ίδιο σημείο με τις γυναίκες αυτή τη στιγμή. Έχω πραγματικά πολύ καλούς άντρες φίλους, αλλά νιώθω, όταν πρόκειται για συναισθηματική ωριμότητα σε επίπεδο σχέσεων, πως οι άντρες και οι γυναίκες φαίνεται να είναι σε διαφορετικές φάσεις», δήλωσε η ηθοποιός ως προσκεκλημένη στην εκπομπή της Drew Barrymore.

Όταν η Drew Barrymore σχολίασε την εντυπωσιακή εμφάνιση της 62χρονης ηθοποιού που συμμετέχει στην νέα γνωστή σειρά του Netflix, Ratched, θέλησε να μάθει το μυστικό της νεότητάς της.  «Νομίζω πως υπάρχουν συγκεκριμένα πράγματα που είναι διασκεδαστικά όταν είμαστε νέοι και καταστροφικά όταν μεγαλώνουμε. Πιστεύω πως όταν μεγαλώνουμε, πρέπει να πούμε ότι οι ακολασίες δεν είναι καλές για ένα γηραιότερο σώμα και όταν έγινα 40, σκέφτηκα, “Κοίτα θα γεράσω. Οπότε πώς θέλω να γεράσω; Θα ήθελα να γεράσω σαν μια χορεύτρια”. Σκέφτηκα πως πρέπει να συμπεριφέρομαι περισσότερο ως χορεύτρια και πως πρέπει να τρώω καλύτερα. Σκέφτομαι πολύ τι βάζω στο σώμα μου και πώς του συμπεριφέρομαι ώστε να το διατηρώ», της απάντησε η Sharon Stone.

 

 

Με πληροφορίες από το Marie Claire

Κατερίνα Δηλαβεράκη

Hello everyone! Είμαι η Κατερίνα Δηλαβεράκη, απόφοιτη σχολής δημοσιογραφίας, με πολύ μεγάλη αγάπη για την αρθρογραφία! Τα άρθρα μου στο Pretty Dose αφορούν διάφορα θέματα, από ενημερωτικά μέχρι gossip και lifestyle. Hope you enjoy them!

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency