Το καλοκαίρι έχει φτάσει, και είναι ως γνωστόν η εποχή που οι περισσότεροι θέλουμε να προσέξουμε το σώμα μας λίγο παραπάνω.

Οι δύσκολες συνθήκες της χρονιάς μάλλον δεν βοηθούν και πολύ αφού τα γυμναστήρια θα αργήσουν να ανοίξουν..Ακόμα όμως και όταν είναι ανοιχτά πολλοί δεν έχουν τον χρόνο για να τα επισκεφτούν.

Παρόλα αυτά, υπάρχει και πάλι η λύση! Γυμναστική στο σπίτι, μέσα σε ελάχιστο χρόνο. Μια καλή συνήθεια που μπορεί να μας βοηθήσει να αποκτήσουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε στο σώμα μας, αλλά και να ενισχύσουμε την υγεία μας.

Πως μπορούμε όμως να κάνουμε κάτι τέτοιο όταν δεν γνωρίζουμε τι ασκήσεις πρέπει να κάνουμε; Ευτυχώς, η τεχνολογία είναι δίπλα μας για μια ακόμη φορά.

Με μια αναζήτηση στο playstore του κινητού σας, θα ανακαλύψετε πως υπάρχει πληθώρα εφαρμογών, για να διαλέξετε ανάλογα με το ποια σας ταιριάζει περισσότερο σε αυτό που θέλετε να κάνετε. Το μόνο που θα χρειαστεί από εσάς είναι να την εγκαταστήσετε στο κινητό σας και στην συνέχεια να ακολουθήσετε πιστά τα βήματα που θα σας δείξει.

Υπάρχουν διαφορετικές εφαρμογές ανάλογα με το κομμάτι που θέλετε να επικεντρωθείτε. Για παράδειγμα, ασκήσεις για σύσφιξη, ασκήσεις για αδυνάτισμα, ασκήσεις για όλο το σώμα ή για συγκεκριμένα σημεία (κοιλιά, πόδια κλπ).

Το καλύτερο κομμάτι είναι πως η γυμναστική μέσω αυτών των εφαρμογών απαιτεί να αφιερώσετε ελάχιστο χρόνο. Κάποιες ακόμα και λιγότερο από 10 λεπτά. Απλά, εύκολα και οικονομικά, μπορείτε να βάλετε την γυμναστική στην ζωή σας!

Εκτός από τις εφαρμογές στα κινητά, υπάρχουν επίσης και πολλά διαφορετικά βιντεάκια στο youtube, όπου γυμναστές καθοδηγούν και δείχνουν προγράμματα ασκήσεων που είναι επίσης πολύ εύκολο να ακολουθήσουμε.

Ακόμα και για αυτούς με τις πιο πολυάσχολες ζωές, αρκεί λίγη όρεξη και λίγα λεπτά ελεύθερου χρόνου για να γίνει η γυμναστική ένα κομμάτι της καθημερινότητας και να μην παραγκωνίζεται η φυσική σας κατάσταση!

 

 

Κατερίνα Δηλαβεράκη

Hello everyone! Είμαι η Κατερίνα Δηλαβεράκη, απόφοιτη σχολής δημοσιογραφίας, με πολύ μεγάλη αγάπη για την αρθρογραφία! Τα άρθρα μου στο Pretty Dose αφορούν διάφορα θέματα, από ενημερωτικά μέχρι gossip και lifestyle. Hope you enjoy them!

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency

Αρέσει σε %d bloggers: