Οι φήμες τελικά αποδείχτηκαν αλήθεια. Τα Fenty Skin σύντομα θα βρίσκονται στο νεσεσέρ σας! Η αγαπημένη μας Rihanna αφού ασχολήθηκε με τον χώρο του μακιγιάζ λανσάροντας την δική της συλλογή αλλά και με βάλσαμο για τα χείλη, η αγαπημένη τραγουδίστρια ανακοίνωσε στο τελευταίο τεύχος της αμερικανικής Vogue ότι ξεκινάει την ενασχόληση της με το skincare. Η συλλογή ονομάζεται Fenty Skin και θα κυκλοφορήσει νωρίτερα από ότι νομίζαμε. Θα κάνουμε λίγη υπομονή μόνο μέχρι τις 31 Ιουλίου! Επίσης μπορείτε να τσεκάρετε το επίσημο account εδώ:

”Η περιποίηση του δέρματος είναι η αλήθεια, Είτε λειτουργεί είτε όχι. Δεν υπάρχει περίπτωση να κρυφτεί”, δήλωσε η RiRi στη βρετανική Vogue.

Η ανακοίνωση της Rihanna επιβεβαιώνει την εικασία ότι η επωνυμία ήταν σε λειτουργία μετά την υποβολή εμπορικού σήματος με το όνομα της εταιρίας τον Μάρτιο του 2019. Σύμφωνα με το εμπορικό σήμα το Fenty Skin θα καλύψει φαρμακευτικά και μη προιόντα, σαπούνια περιποίησης δέρματος, κιτ περιποίησης σώματος και αξεσουάρ προιόντων περιποίησης σώματος αλλά και αρώματα.

Εάν και δεν υπάρχει επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας για τα Fenty Skin, έχουμε μια πρώτη ιδέα για τα προιόντα που θα κυκλοφορήσουν, το brand ξεκίνησε τις προετοιμασίες τον Σεπτέμβριο του 2019, ενώ όλα τα προιόντα θα έχουν έξυπνα ονόματα όπως μας έχει συνηθίσει η αγαπημένη μας RiRi.

  • Buff Ryder
  • Instant Reset
  • Fat Water
  • Flash Nap
  • Hydra Vizor

Όταν τα Fenty Beauty ξεκίνησαν το 2017 άλλαξαν τους κανόνες καθώς κυκλοφόρησαν 40 αποχρώσεις foundation, καλύπτωντας μεγάλο μέρος του κοινού που δεν έβρισκε απόχρωση. Το brand της Rihanna υπερασπιζόταν πάντα την πικοιλομορφία κάτι που την ξεχώρισε και στον χώρο της ομορφιάς.

Well Done! RiRi

Μπορείτε να εγγραφείτε εδώ για να ενημερωθείτε επίσημα για την κυκλοφορία: https://www.fentybeauty.com/splash?gclid=Cj0KCQjw3s_4BRDPARIsAJsyoLO-pmVxg4cUhHdt1jT_r_AwuoSmeJlws-AiYNdecQhromwhqscdNRIaAq74EALw_wcB

 

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency

Αρέσει σε %d bloggers: