Έρχεται η βιογραφία της Audrey Hepburn!

audrey

Η ζωή και η δουλειά της μοναδικής Audrey Hepburn είναι η νέα κινηματογραφική βιογραφία της χρονιάς που περιμένουμε να δούμε ψηφιακά στις 30 Νοεμβρίου στο Ηνωμένο Βασίλειο. – Ενώ στην Αμερική θα είναι διαθέσιμο από της 15 Δεκεμβρίου και σε άλλες διεθνείς αγορές από τις 8 Φλεβάρη του 2021-. Με τίτλο το απλό “Audrey” , η ταινία θα παρουσιάζει το πορτραίτο ενός από τα μεγαλύτερα αστέρια όλων των εποχών ενώ στην δημιουργία της ταινίας συμμετείχαν οι στενότεροι συνεργάτες της και στενά μέλη του οικογενειακού της κύκλου. Εκτός από αποκλειστικές συνεντεύξεις θα δούμε και “αόρατα” πλάνα από την ιδιωτική ζωή της Audrey.

Είναι γνωστό ότι η ηθοποιός είχε μια δύσκολη παιδική ηλικία, ότι ο πατέρας της την παράτησε ως παιδί και ότι πέρασε την περίοδο που θα έπρεπε να είναι ανέμελη ζώντας στην Ολλανδία εν μέσω ναζιστικής κατοχής. Μεγαλώνοντας σε μία περίοδο που ο θάνατος ήταν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας, στην Audrey άφησε ένα μεγάλο τραύμα με το οποίο πάλευε σε όλη της την ζωή όμως κρύβοντάς το με μεγάλη επιτυχία από τα αδιάκριτα βλέμματα του κοινού.

Στη ταινία θα δούμε συνεντεύξεις όπως με τον γιό της Sean Hepburn Ferrer, την πρώην διευθυντήρια του  δημιουργικού τμήματος του Givenchy Claire Waight Keller και με ένα από τους τον σχεδιαστές του Tifanny’s, John Loring. Η σκηνοθέτης Helena Cohan ήθελε να αποτίσει φόρο τιμής στην μεγάλη αγάπη της Audrey, το μπαλέτο. Και έτσι τρεις μπαλαρίνες θα παίξουν το ρόλο της διάσημης ηθοποιού σε διάφορα στάδια της ζωής της. Την έφηβη Audrey θα παίξει η Keira Moore, η Francesca Hayward θα χορέψει από το αποκορύφωμα της φήμης της στο Hollywood και η Alessandra Ferri θα ενσωματώσει τα ώριμα χρόνια της και την περίοδο που ήταν πρέσβηρα της UNICEF.

 

Οι σχεδιαστές της μάρκας Tiffany θα αποκαλύψουν τις λεπτομέρειες της συνεργασίας τους με το αστέρι της ταινίας Breakfast at Tiffany’s και θα μιλήσουν επίσης για το αναγνωρίσιμο κίτρινο διαμάντι των 128,54 καρατίων που φορούσε στη ταινία. Ο γιός της Sean συμφώνησε για πρώτη φορά να συμμετέχει σε ταινία για την ζωή της μητέρας του και προσπάθησε να αποκαλύψει στο κοινό μερικά από τα λιγότερα γνωστά γεγονότα της ζωής της.

 

Συντάκτης: Μιλένα Αμπράμοβιτς, Δημοσιογράφος

Milena Abramovic

Καλώς όρισες στο άρθρο μου! Είμαι η Μιλένα και είμαι καλά -έτσι πιστεύω δηλαδή-. Δημοσιογράφος, ραδιοφωνικός παραγωγός και το σημαντικότερο μαμά! Στο PrettyDose θα διαβάσεις όλα τα άρθρα μου που είναι ποικίλης ύλης φτιαγμένα και γραμμένα με μεράκι!

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency