Ο κορονοιός σίγουρα μας έφερε σε μία νέα καθημερινότητα με πολλές αλλαγές για επιχειρηματίες και μη. Είτε έχεις καφετέρια, είτε κομμωτήριο είτε είσαι σερβιτόρος πλέον η δουλειά σου έχει γίνει διαφορετική. Για άλλους θετικά για άλλους αρνητικά όμως το αποτέλεσμα είναι ίδιο. Όλοι πρέπει να προσέχουμε και να σκεφτόμαστε τον διπλανό μας. Έτσι λειτούργησε και το εστιατόριο Mediamatic Eten στο Άμστερνταμ – Dijkspark 6a, 1019 BS Amsterdam η ακριβής διεύθυνση εάν σκέφτεσαι να το επισκεφτείς-. Έβαλε μικρές γυάλινες καλύβες έτσι ώστε ο κόσμος να μην έρχεται σε επαφή με τους άλλους πελάτες. Κάποιοι θα το θεωρήσουν φανταστικό γιατί επιτέλους δεν θα ακούνε τις συζητήσεις τον διπλανών τραπεζιών κάποιοι όμως θα νιώθουν απομονωμένοι. Ανάλογα δηλαδή τα γούστα.

Επέκτειναν τον χώρο του εστιατορίου, σχεδίασαν γυάλινες καλύβες με θέα και ήδη πολλοί κάνουν τις κρατήσεις τους έστω να απολαύσουν τον καφέ τους μέσα στον καινούριο χώρο που έφτιαξαν. Το συγκεκριμένο εστιατόριο είναι γνωστό στο Άμστερνταμ για το προσαρμοσμένο για τους vegan μενού του και για την μοναδική εμπειρία που σε κάνει να ζήσεις και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό της επιχείρησης αυτής.

 

 

Συντάκτης: Μιλένα Αμπράμοβιτς

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency

Αρέσει σε %d bloggers: