Συνέντευξη στο Ενώπιος Ενωπίω και στο Νίκο Χατζηνικολάου παραχώρησε την Δευτέρα η Κατερίνα Διδασκάλου, γνωστή ως Μυρσίνη Σεβαστού από την επιτυχημένη σειρά του Ant1 ‘’Άγριες Μέλισσες’’.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για την πίεση που υπάρχει σε μία καθημερινή σειρά όπου ανέφερε πως:

‘’Η τηλεόραση θα χωρίζεται πλέον σε προ και μετά μελισσών. Είναι μια σειρά πολύ υψηλής αισθητικής. Είμαι πολύ τυχερή που συμμετέχω’’.

Στην συνέχεια έκανε λόγο για την ευθυνή που έχουν όλοι οι άνθρωποι που κάνουν τηλεόραση καθώς και για την αντίδρασή της όταν της πρότειναν τον ρόλο της ‘’Μυρσίνης’’.

‘’Όταν ήρθε ο Λευτέρης Χαρίτος (ο σκηνοθέτης της σειράς) και μου έφερε 20 επεισόδια έτοιμα και άρχισα να τα διαβάζω , είπα εδώ είμαστε … Δεν περίμενα ότι θα έχει τόσο μεγάλη ανταπόκριση’’.

Τέλος, σχετικά με την συνέχεια των Άγριων Μελισσών, η ηθοποιός ανέφερε πως:

’’ Είναι πολύ φυσικό να το θέλουν όλοι. Το τι θα αποφασιστεί είναι θέμα των σεναριογράφων, οι οποιοί θέλουν μια αντάξια συνέχεια εάν αυτό συμβεί για τρίτη σεζόν. Αυτό που θέλουμε όλοι μας είναι να συντηρηθεί η εικόνα της σειράς και να μην κουράσει’’.

 

Την Κατερίνα Διδασκάλου παράλληλα με την σειρά μπορούμε να την απολαύσουμε και στην live streaming παράσταση ”Απολυμένη ”του Αντώνη Τσιπιανίτη έως τις 28 Φεβρουαρίου. Πληροφορίες και εισητήρια για την παράσταση μπορείς να βρεις εδώ.

Πηγή: enikos.gr

Νεφέλη Λαπουρίδου

Γεια!! Είμαι η Νεφέλη και μαζί στο pretty dose θα ασχοληθούμε με θέματα που αναφέρονται στον πολιτισμό και στην κουλτούρα. Στο pretty dose μπορείς να βρεις άρθρα για οποιαδήποτε θέματα που ελπίζουμε να σε ενδιαφέρουν.

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency