Ο μοναδικός και πολυτάλαντος καλλιτέχνης Γιώργος Σαμπάνης πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέου του τραγούδι με τίτλο “Άγρια θάλασσα”, το οποίο πρόκειται να προστεθεί στον δίσκο “Παράξενα δεμένοι” , ως bonus track, στον οποίο εμπεριέχονται αγαπημένα κομμάτια ευρέως γνωστά που σημείωσαν τεράστια επιτυχία το προηγούμενο διάστημα! Μερικά από αυτά είναι “Φταίει”, το “Μ’ ένα σου βλέμμα”, το “Άλλαξέ τα όλα” κ.α.

Όπως πάντα, έτσι και σε αυτό το τραγούδι τη μουσική έχει γράψει ο ίδιος ο Γιώργος Σαμπάνης, ο οποίος θεωρείται από πολλούς ο καλύτερος τραγουδοποιός της γενιάς του, ενώ τους στίχους έχει επιμεληθεί η επίσης πολύ ταλαντούχα Ελεάνα Βραχάλη.

Το video clip που αναρτήθηκε πρόσφατα, έχει προκαλέσει πολύ ευχάριστες εντυπώσεις καθώς μας παρασύρει στην “Άγρια θάλασσα” του τραγουδιστή, εφόσον αποτυπώνονται αξιοσημείωτες στιγμές που έχουν ανασυρθεί από το παρελθόν της πορείας του και δικαιολογούν πολύ εύστοχα τον τίτλο του τραγουδιού!!!

Η σκηνοθεσία είναι του Δημήτρη Γκάνιου και η επιμέλεια του Μιχάλη Παπανικολάου.

Δείτε το συγκλονιστικό videoclip παρακάτω:

 

Αρχισυνταξία & Δημοσιογραφική Επιμέλεια: Χριστιάννα Πίτη.

No Comments Yet

Comments are closed

Το Pretty Dose
περιοδικό pretty dose

Περιοδικό για την μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την προσωπική φροντίδα, την διακόσμηση, τα ταξίδια και για όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους!

Διευθύντρια & Υπεύθυνη Έκδοσης:
Χριστιάννα Πίτη

Ιδιοκτησία, Branding & Διαχείριση:
Leading Brands Agency

Αρέσει σε %d bloggers: